OBJAVLJEN PROGRAM

U subotu se obilježava 33. obljetnica Bitke za Vukovar

Svečanost u povodu obilježavanja 31. obljetnice Bitke za Vukovar
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
20.09.2024.
u 11:34

Središnja svečanost održava se s početkom u 12:15 sati u dvorištu Dvorca Eltz

U subotu se u Vukovaru obilježava 33. obljetnica Bitke za Vukovar i ustrojavanja 204. Brigade Hrvatske vojske. Organizatori i ovogodišnje manifestacije su Ministarstvo hrvatskih branitelja, Ministarstvo obrane i Ministarstvo unutarnjih poslova u suradnji s Vukovarsko – srijemskom županijom i Gradom Vukovarom.

Prema najavama u sklopu programa manifestacije bit će budnica ulicama Vukovara kao i mimohod ratnih zastava gradskim ulicama. Tijekom dana bit će moguće razgledati taktičko-tehnički zbor naoružanja, borbene i neborbene tehnike i opreme postrojbi OSRH i MUP-a te prezentacija rada Uprave za zatočene i nestale Ministarstva hrvatskih branitelja. Između ostalog predviđen je i prikaz sposobnosti pripadnika MUP-a i pripadnika Hrvatske vojske te vojno-akrobatske vježbe Počasno-zaštitne bojne.

Središnja svečanost održava se s početkom u 12:15 sati u dvorištu Dvorca Eltz.

GALERIJA Ovo su županije s najmanje gradova, znate li koja ima samo dva grada, ali čak 26 općina?
Svečanost u povodu obilježavanja 31. obljetnice Bitke za Vukovar
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije