VREMENSKA PROGNOZA

Sutra pogoršanje vremena - kiša, snijeg i olujno jugo

Foto: ilustracija
Sutra pogoršanje vremena - kiša, snijeg i olujno jugo
21.02.2015.
u 19:10
Na Jadranu i u nizinama prevladavat će oblačno vrijeme, a u višem gorju susnježica i snijeg
Pogledaj originalni članak

Nakon niza sunčanih dana Hrvatsku sutra očekuje pogoršanje vremena, s naoblačenjem i kišom, a ponegdje i snijegom.

Kako piše meteorološki portal Vrijeme.net, već u noći na nedjelju posvuda će se naoblačiti. Na Jadranu i u nizinama prevladavat će oblačno vrijeme, a u višem gorju susnježica i snijeg. Duž Jadrana i u njegovu zaleđu mjestimice su mogući obilni pljuskovi praćeni grmljavinom, dok se najmanje kiše očekuje u Slavoniji.

U unutrašnjosti će puhati umjeren, u gorju i jak istočnjak i jugoistočnjak, a na Jadranu olujno jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti kretat će se od 0 do 4, a na Jadranu od 7 do 12°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti kretat će se od 5 do 10 te od 10 do 15°C na Jadranu.

>> 'Balkanu prijete poplave i najkišovitije proljeće svih vremena'

>> Stiže promjena vremena, sljedeći tjedan novi snijeg

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RI
RI813
11:39 22.02.2015.

neka snijeg i kiša pada još malo SAD ce doc rano proljeće.