SLUČAJ W. BUSHA

Vruća utakmica u Americi: Sve je više republikanaca protiv Trumpa. Raste pritisak i na ostale neizjašnjene

Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS
Vruća utakmica u Americi: Sve je više republikanaca protiv Trumpa. Raste pritisak i na ostale neizjašnjene
24.09.2024.
u 18:24
Na Busha – i neke druge istaknute republikance iz njegove političke ere – sve više raste pritisak da zauzmu stranu na izborima u kojima mnogi upozoravaju da je američka demokracija ugrožena Trumpovim stavovima

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
Makedonska legenda za VL

Bivši dinamovac: Najmoćniji klub u Jugoslaviji bila je Zvezda, drugi vojni Partizan, a treći komunistički Hajduk

- Baš kada sam pomislio da je nevjerojatno da Dinamo ne može naći stan za svog igrača, dođu oni po mene i voze me po gradu. I odvezu me na Cmrok, u kuću na tri kata s dvorištem. Pitaju me jesam li zadovoljan. Pa ja sam tražio stan, a ne kuću, bez obzira na to što su sa mnom supruga i jednogodišnji sin. I tako ja postah susjed komunističkom čelniku Vladimiru Bakariću.



Komentari 28

Avatar Žuti
Žuti
18:45 24.09.2024.

Mediji baš vole biti protiv Trumpa.

OR
OPG Rasprdić
19:00 24.09.2024.

Trump je tri puta pobijedio na stranačkim predizborima za predsjednika SAD. Kamala Harris niti jednom; 2020. je, doduše, bila kandidat i dobila je 0,004% glasova, ove godine njena stranka uopće nije imala predizbore nego ju je nametnula ko Staljina. I tko tu sad ugrožava demokraciju?

Avatar Prosenjak
Prosenjak
21:55 24.09.2024.

Nema ništa o tome da je jučer američki DOJ što je pandan našem ministarstvu pravosuđa, objavio pismo drugog atentatora na Trumpa a u tom pismu doslovno i tjeralicu odnosno ucjenu na Trumpovu glavu na 150 tisuća dolara? Zamislite, DOJ objavljuje da se dijeli nagrada od 150 000 dolara za Trumpovu glavu, a ovi "naši" mediji kojima su puna usta demokracije i istine šute kao ribe. Pa znate li vi nesretnici da postoji internet i da vi takvim prozirnim lažima i propagandom možete valjati samo likove s pola mozga kao na primjer ovaj Polarus koji se gura na temu a uopće ne zna da postoje stranački izbori a ne samo opći itd. Nikoga pismenog vi više ne možete zavaljati. Nikoga!