Dva puta napadao

Svećenik iz Sukošana koij je napao časne sestre pušten na slobodu

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Sukošan: Župnik je u svom dvoru pretukao časnu sestru
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Sukošan: Župnik je u svom dvoru pretukao časnu sestru
02.06.2022.
u 17:09
Nakon drugog napada svećeniku su iz Nadbiskupije preporučili da se ide liječiti, a podsjetimo u pismima građana medijima spominjali su se baš problemi svećenika s alkoholom
Pogledaj originalni članak

Don Domagoj Kelava, svećenik iz Sukošana pušten je, prema informacijama lokalnog zadarskog portala na slobodu iz pritvora u kojem je bio zbog napada na 43-godišnju mještanku.

Nju je prema navodima iz optužnog prijedloga krivio zbog toga što je zbog prvog napada nekoliko tjedana ranije završio u zatvoru na deset dana.  Zbog novog fizičkog napada određen mu je pritvor od 15 dana.

Svemu je podsjetimo prethodio fizički napad svećenika na časnu sestru ispred župnog dvora i udarac šakom u lice zbog čega je tada dobio deset dana pritvora. Časna sestra iako vidljivo ozlijeđena Večernjem listu je u kameru tvrdila kako je pala i “da će nas istina osloboditi”, no nakon toga nadbiskupija Zadarska se oglasila i osudila napad svećenika na 70-godišnju časnu sestru.

Nakon drugog napada svećeniku su iz Nadbiskupije preporučili da se ide liječiti, a podsjetimo u pismima građana medijima spominjali su se baš problemi svećenika s alkoholom.

>> VIDEO Pijan i drogiran (51) naletio na dvije djevojke na pješačkom, bore se za život

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
18:16 02.06.2022.

Treba ga izopćiti jer bacio tešku ljagu na Crkvu. Neka se zaposli u Badelu.

TA
Tarantula
09:21 03.06.2022.

Podrška svećeniku! Podrška Crkvi u podršci svećeniku! Idemo dalje kao da se ništa nije desilo, nema svjedoka a žrtve su same priznale da su pale! Jugoslaveni napadaju nevinog svećenika našeg mučenika!