SEBASTIEN OGIER

Svjetski prvak imao sudar u Zagrebu: Potom imao i nesporazum s policijom

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
25.04.2021.
u 11:39
No, pritom je udario bočno u osobno vozilo koje je prošlo s lakšim oštećenjima.
Pogledaj originalni članak

Vozač WRC Croatia Rally i sedmerostruki svjetski prvak u rallyju Sebastien Ogier jutros je nešto prije 7 sati ujutro imao je lakšu prometnu nesreću na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik. Kod autobusnog stajališta ispred Kauflanda u Novom Zagrebu sudario se svojom Toyotom Yaris s osobnim automobilom marke BMW. Prvak je navodno bio na putu na početni brzinski ispit te se htio zaustaviti na stanici preko puta Muzeja suvremene umjetnosti. 

No, pritom je udario bočno u osobno vozilo koje je prošlo s lakšim oštećenjima. Snimka koja se širi društvenim mrežama pokazuje kako je Ogier skretao u traku u kojoj je bio drugi automobil. 

Potom se vidi kako netko iz organizacije pokušava riješiti situaciju s prometnom policijom dok Ogier govori kako mora ići. Kada je Ogier upalio auto kako bi se odvezao, jedan od policajaca stao je ispred auta i rukama ga pokušao zaustaviti, no čini se kako svjetski prvak nije htio čekati. Policajac ga je jedva izbjegao i izmaknuo se u zadnjem trenutku kada je Ogier krenuo bez obzira na policajca ispred svog auta.

Iz zagrebačke policije kratko su potvrdili kako je jutros došlo do sudara dva automobila u kojem je nastala samo materijalna šteta te nije bilo ozlijeđenih i dodali da će više informacija biti poznato nakon očevida. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

MR
Mrcro1010
12:56 25.04.2021.

Posto je stranac i poznata osoba onda je to nesporazum sa policijom. Da je bio ante iz slavonskog broda onda bi bilo/ pobjegao sa mjesta nesrece i to pred policajcima

DU
Deleted user
11:59 25.04.2021.

Još jedan dokaz da su svi koji poštuju zakon i nekakav autoritet u ovoj državi obične ovce s brnjicama...

Avatar samoobjektivno
samoobjektivno
13:14 25.04.2021.

Bmw je vozio u svojoj traci, a Ogier mu je presjekao put i zabio se bočno u njegov auto. Nakon toga bježi s mjesta nesreće prije obavljenog očevida i još pokušava pregaziti polismena. U USA bi ga već 45 puta izrešetali, a potop zalili kantom suzavca ...Katastrofa da netko uopće ima drugačije viđenje. Nadalje, auto nije registriran te nije mogao tako voziti do utrke, već ga je trebao dopremiti. E sad zamislite da se ovo dogodilo u Francuskoj, a da je vozio npr. Šebalj? Kako bi žabari to komentirali?