PLJUSKOVI I BURA

Temperature od ponedjeljka ispod ništice, očekuje nas kratkotrajno pogoršanje vremena

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Gusta magla na Aveniji Vukovar ne utječe pretjerano na tijek prometa
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Mraz tijekom hladnog jutra u Osijeku
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Mraz tijekom hladnog jutra u Osijeku
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
magla4_mat_pxl_171111
25.10.2021.
u 08:32
Na sjevernom Jadranu također će biti pretežito sunčano uz umjerenu i jaku buru, podno Velebita na udare i olujnu
Pogledaj originalni članak

Iako će ponedjeljak u većini zemlje biti pretežito sunčan, temperature u središnjoj Hrvatskoj od ponedjeljka su se u jutarnjim satima spustile ispod ništice. 

U jutarnjim satima valja računa ti na maglu i mraz u kontinentalnoj Hrvatskoj, a najviša dnevna temperatura će se u tim predjelima kretati između 13 i 14 stupnjeva Celzija, prognozirala je za HRT meteorologinja Dunja Plačko-Vršnak

Na sjevernom Jadranu također će biti pretežito sunčano uz umjerenu i jaku buru, podno Velebita na udare i olujnu, koja će do poslijepodneva oslabjeti. U ostatku Dalmacije temperature bi mogle porasti do 21 stupanj Celzija, na krajnjem jugu uz umjerenu do jaku buru koja će do poslijepodneva okrenuti na jugo.

U utorak se očekuje nestabilno vrijeme uz porast naoblake te povremenu kišu na zapadu i u središnjoj Hrvatskoj, dok će srijeda biti ponovno sunčanija, uz mogućnost kiše u gorju. 

Na Jadranu će u utorak također biti pretežito oblačno s kišom te pljuskovima. 

-  U nastavku tjedna uglavnom suho i djelomice sunčano. Bura će u srijedu ponovno jačati, osobito na sjevernom dijelu, pa nisu isključeni problemi u prometu, prognozirala je Plačko-Vršnak. 

>> VIDEO Tučnjava u zagrebačkoj bolnici: Četvorica napala mladiće i djevojku, porazbijala inventar

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
14:01 25.10.2021.

na jugu je vruce 22 nema vjetra