autom izletjeli s ceste

Teška nesreća kod Vinkovaca: Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći preminula žena (72)

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
Teška nesreća kod Vinkovaca: Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći preminula žena (72)
08.10.2022.
u 20:13
U pogledu ove prometne nesreće policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti odgovarajuće izvješće.
Pogledaj originalni članak

U petak, 7. listopada oko 19 sati,  u Retkovcima, nedaleko od Vinkovaca, došlo je do teške prometne nesreće. Očevidom je  utvrđeno da je 72-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom marke vinkovačkih registracijskih oznaka, u zavoju ceste navedene ulice, neprilagođenom brzinom izgubio nadzor nad vozilom, uslijed čega je sletio u cestovni kanal pri čemu se vozilo prevrtalo i udarilo u betonski kolni prilaz, gdje se vozilo i zaustavilo.

Uz 72-godišnjeg vozača u vozilu je bila 72-godišnja suputnica te su oboje djelatnicima hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima te potom i u KBC Osijek. Iz bolnice su danas izvijestili da je suputnica preminula. U pogledu ove prometne nesreće policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti odgovarajuće izvješće.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.