na križanju Vukovarske i Držićeve

Teška nesreća u Zagrebu: Autobus naletio na biciklista, prevezen je u bolnicu

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Teška nesreća u Zagrebu: Autobus naletio na biciklista, prevezen je u bolnicu
12.07.2022.
u 07:59
Jedna osoba je ozlijeđena i liječnička pomoć joj je pružena u KBC-u Zagreb, kazali su za Večernji list iz zagrebačke policije
Pogledaj originalni članak

U Zagrebu na križanju Ulice grada Vukovara i Avenije Marina Držića dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do naleta autobusa na biciklista. Policija je dojavu dobila oko 6,25 sati. 

"Jedna osoba je ozlijeđena i liječnička pomoć joj je pružena u KBC-u Zagreb", kazali su za Večernji list iz zagrebačke policije. 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZP
zeljko.posaric.9
07:03 14.07.2022.

Biciklisti jednostavno projure, pješaci kao heroji istrčavaju na zebru ne gledajući. Baš jučer gledao biciklista koji na pješačkom prijelazu dok mu je bilo crveno projurio između dva automobila koja su išla preko, i onda ako vozač udari takvog po zakonu bude kriv.

ZB
zgrada_bez_parkinga
22:36 12.07.2022.

Obavezno gaziti sve bicikliste s vozilima kad se nemamo više gdje parkirati.. Treba ih naučiti pameti. Komentator "sargu123" govori realno.

SA
sargu123
09:49 12.07.2022.

Kako se biciklisti ponašaju u prometu čudo je da toga nema više. Dojuri na pješački prelaz i još galami na tebe ako mu potrudiš. Stoka neodgojena. Čast izuzetcima.