Misteriozna smrt

Tijelo nađeno spaljeno u šumi imućni je Zagrepčanin

Foto: Duško Mirković/Pixsell
Tijelo nađeno spaljeno u šumi imućni je Zagrepčanin
07.02.2011.
u 11:36
Kako je došlo do smrti 71-godišnjeg Zagrepčanina, i dalje utvrđuje policija. Nestanak je prijavila majka (94) nesretnog muškarca
Pogledaj originalni članak

Hrvoje Filipović 71-godišnjak je iz Novog Zagreba čije je potpuno spaljeno tijelo našao slučajni prolaznik sredinom prošlog tjedna u šumi Ravenščici kod mjesta Ravenski Novaki, u blizini Križevaca. Potvrdila je to DNK analiza, a priopćila zagrebačka policija.

Filipovićev nestanak potkraj siječnja ove godine prijavila je njegova 94-godišnja majka Mila Filipović iz Zagreba. Zabrinula se kad se njezin navodno dobrostojeći i brižan sin koji je redovito posjećuje odjednom prestao javljati.

Hrvoje Filipović, samac vedra duha, trideset je godina radio u zagrebačkoj Zračnoj luci kao koordinator prometa. Razloge njegova misterioznog odlaska, odnosno načina smrti, i dalje pokušavaju utvrditi zagrebačka i križevačka policija.

>>Šetač u šumi kod Križevaca našao spaljeno tijelo

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

IS
istima
14:33 07.02.2011.

odatle ona..... sit gladnom ne vjeruje ?........

KR
kreont
15:59 07.02.2011.

Kurio je roštilj sam kerozinom pa ga je vatra uvatila.

Avatar Jana
Jana
12:45 07.02.2011.

gegane pa lijepo ti piše arhivska fotografija.