guverner kalifornije

Tko je Gavin Newsom, koji se sve češće spominje kao zamjena za Joea Bidena?

Foto: MARCO BELLO/REUTERS
Tko je Gavin Newsom, koji se sve češće spominje kao zamjena za Joea Bidena?
04.07.2024.
u 17:30
Svoju političku kaerijeru Newsom je započeo 1996. godine kada ga je gradonačelnik San Francisca imenovao članom gradske Komisije za parkiranje i promet, a nacionalnu pozornost je privukao 2004. nakon što je gradskom službeniku naredio da izdaje dozvole za brak istospolnim parovima, kršeći državni zakon

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
EPILOG TROVANJA MLADIĆA

Znamo krivca za trovanje; no tko je kriv za širenje panike i lažnih vijesti?

Pokazalo se da većina čitatelja, nakon tekstova koji su se često samo prenosili, naslova koji su bili 'nabrijavajući', gdje su se dizale jake emocije, nisu niti čitali sadržaj tekstova iako su u mnogima već i bila točna pojašnjenja i provjerene informacije, već su se dali u osude i žustre rasprave kao da vladaju problematikom i kao da su stručnjaci u svim područjima- kaže Ankica Mamić, komunikacijska stručnjakinja.

Ključne riječi


Komentari 5

MA
Maksimiliano
18:26 04.07.2024.

on je bajdenov guverner Kalifornije a o njemu najviše govori učestalo iseljavanje građana u druge države zbog pada životnog standarda i velikog porasta kriminala ...

OR
OPG Rasprdić
18:10 04.07.2024.

Uhljeb bez ikakvih političkih rezultata koji je od Kalifornije napravio woke svinjac, podsjeća me na stanovitog gospodina bez dana radnog staža.

IG
IgorY
21:49 04.07.2024.

Kao što vidimo kršio je zakone i ignorirao ih. No ako je igrač naš onda je sve dozvoljeno. Čak to kršenje zakona i njihovo nepoštivanje trebalo bi predstavljati izgleda dodati plus za njega. Treba to komentirati ? Ne .