Brutalan zločin u Sydneyju

Pilom raskomadala muža i oca osmero djece, a ostatke pobacala po kontejnerima. Nakon ubojstva putovala po svijetu

Mamdouh Noufl
NSW Police
05.10.2024.
u 19:53

Detektiv je naveo da je optužena "imala velike koristi" od smrti svog supruga i "nakupila mnogo neobjašnjivog bogatstva te je putovala u Egipat i prodavala imovinu". Dodao je da se osmero djece para još uvijek suočava s gubitkom oca.

Policija u australskom Sydneyju optužila je Nirmeen Noufl (53) za ubojstvo svog muža Mamdouha Noufla (62) te njegovo osakaćivanje i odlaganje dijelova tijela u kontejnerima širom grada. Mamdouh Noufl, 62-godišnjak iz gradske četvrti Greenacre, nije viđen od svibnja 2023., a prijatelji obitelji njegov nestanak prijavili su u srpnju prošle godine.

Nakon pokretanja istrage policija je otkrila sumnjive okolnosti vezane za njegov nestanak, što je dovelo do uhićenja Nirmeen Noufl. Detektiv Danny Doherty izjavio je da će tužiteljstvo na sudu tvrditi da je osumnjičena ubila svog muža, a zatim raskomadala njegovo tijelo i stavila dijelove u plastične vreće koje je odložila u različite kontejnere u stambenim i industrijskim područjima jugozapadnog Sydneyja.

Prema izvještajima, Nirmeen je raskomadala tijelo nožem i električnom pilom, nakon čega je provela opsežno čišćenje kuće, uključujući zamjenu podova. Detektiv Doherty naglasio je da njegovi ostaci nikada nisu pronađeni te izrazio sumnju da će ikada biti otkriveni.

Doherty je dodao kako je Nirmeen "znatno profitirala" od smrti svog muža, naglašavajući da je akumulirala značajno bogatstvo i putovala u Egipat te prodavala nekretnine. Par zajedno ima osmero djece, a kako piše Sky News, oni su "još uvijek u procesu prihvaćanja gubitka oca".

VEZANI ČLANCI:

Nirmeen Noufl je uhićena u Banks Houseu, jedinici za akutnu mentalnu zdravstvenu njegu za odrasle u bolnici Bankstown, gdje je bila pacijent. Na jučerašnjem saslušanju pred Okružnim sudom u Bankstownu odbijena joj je jamčevina, a sljedeće će se pojaviti na sudu u Burfordu u prosincu.

FOTO Pogledajte posljedice poplave u Podgori: Voda poplavila kuće, tisuće ljudi ostalo bez struje

Mamdouh Noufl
1/43
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije