Ozljede su bile preteške

Tragedija u trgovačkom centru: Ženu priklještila hidraulična preša za karton, preminula je

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Tragedija u trgovačkom centru: Ženu priklještila hidraulična preša za karton, preminula je
15.06.2023.
u 08:16
Teško ozlijeđenu ženu, koju je prikliještila hidraulična preša za karton, pet minuta prije ponoći spašavali su vatrogasci.
Pogledaj originalni članak

Noćas, nešto prije ponoći, u prostoru trgovačkog centra u Splitu dogodila se nesreća u kojoj je smrtno stradala 50-godišnja djelatnica prilikom korištenja stroja za papir, izvijestila je splitska policija.

VEZANI ČLANCI:

Teško ozlijeđenu ženu, koju je prikliještila hidraulična preša za karton kod Kauflanda, pet minuta prije ponoći spašavali su vatrogasci. Kako su izvijestili iz Javne vatrogasne postrojbe u Splitu, u 23 sata i 55 minuta imali su tehničku intervenciju oslobađanja prikliještene ženske osobe. Na intervenciji je bilo 15 vatrogasaca s pet vozila Javne vatrogasne postrojbe Split.

Iz PU Splitsko-dalmatinske kažu kako je na mjestu događaja proveden očevid u suradnji s nadležnim zamjenikom Državnog odvjetništva te nadležnim inspektorom zaštite na radu Državnog inspektorata. Na temelju naloga zamjenika državnog odvjetništva bit će provedena obdukcija.

VIDEO BiH: Učenik upucao nastavnika u školi kod Tuzle, uhićen je

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

SB
Stroga Babaroga
08:37 15.06.2023.

Zašto se takvi poslovi u Kauflandu obavljaju kasno navečer? Možda je i to jedan od uzroka nesreće? Žena bila preumorna za takav posao? Kaufland u Središću često koristi takvu prešu iza 23h, prekjučer je bilo iza 23.30h kada su napokon prestali bučati. Jadna žena!

PV
prcko.vita
10:11 15.06.2023.

U Kauflandu ne rade radnici nego robovi. Dok šefovi voze debele Njemačke limuzine robovi robuju za plaće koje su 4 puta manje nego što imaju radnici u Kauflandu u Njemačkoj. Hvala AP što si omogućio da budemo robovi u vlastitoj državi.

Avatar lapolapo
lapolapo
09:16 15.06.2023.

Radnike u stranim trg.lancima ne štite HR.institucije (inspekcije,sudovi),drski poslodavci iste plate da radnike slobodno mogu ugnjetavati.Slučaj Revr.1031/14-02