Okršaj u Kašteliru

Treći sudionik u pucnjavi, bivši specijalac, sam se predao policiji

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Treći sudionik u pucnjavi, bivši specijalac, sam se predao policiji
23.09.2010.
u 12:48
Vatreni okršaj dogodio se u srijedu oko 14 sati ispred kafića La Kabana u Poreču.
Pogledaj originalni članak

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 45-godišnjakom iz Poreča utvrđena je osnovana sumnja da je doveo u opasnost živote i imovinu općeopasnom radnjom ili sredstvom i pokušao teško ozlijediti jednu osobu, javljaju iz pulske policijske uprave.

Osnovano se sumnja da se 45-godišnjak jučer oko 13.30 sati na terasi ugostiteljskog objekta u Kašteliru sastao sa 36-godišnjakom s područja Kaštelira radi razgovora o poslu pri čemu se u razgovor uključio 39-godišnjak iz Kaštelira koji je sjedio za susjednim stolom. Sukobili su se verbalno, a potom i fizički, a 45-godišnjak je drškom pištolja i teleskopskom palicom ozlijedio obojicu te krenuo prema automobilu pri čemu je iz pištolja ispalio hitac kako bi ih zastrašio.

Potom je napustio mjesto događaja. U sukobu su 36-godišnjak i 39-godišnjak lakše ozlijeđeni.

Sinoć oko 20.25 sati 45-godišnjak je uhićen i nakon provedenoga kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu bit će priveden istražnom sucu Županijskog suda u Puli. Neslužbeno doznajemo da se 45-godišnjak A. A., inače bivši pripadnik specijalne policije, sam javio porečkoj policiji.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MM
Mladen Miletić
12:58 23.09.2010.

Nema pomoöi od pravosuđa pa pemtni znaju kako moraju da riješavaju svoje probleme.

MP
mparac3
23:14 23.09.2010.

Bas cudno da je rijec o bivsem policajcu...... Kako ono poslovica kaze - \'\'Policajci i kriminalci, iz iste su vrece.\'\'.....