Opsežna akcija

U akciji "Spin" policija zaplijenila 1,4 kilograma heroina

Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
U akciji "Spin" policija zaplijenila 1,4 kilograma heroina
05.07.2012.
u 23:02
Pronađene su i privremeno oduzete 3 digitalne vage, te više telefona, SIM kartica i dva prijenosna računala.
Pogledaj originalni članak

Akcijom pod kodnim nazivom "Spin" policija je uhitila četiri osobe zbog počinjenih kaznenih djela zlouporabe opojnih droga, te je protiv istih podnesena kaznena prijava USKOK-u, priopćeno je iz PU primorsko- goranske. 

Nakon prikupljanja podataka u kojem su sudjelovali policijski službenici Odjela kriminaliteta droga, Policijske uprave primorsko-goranske i Uprave kriminalističke policije MUP-a RH, jučer je započeta realizacija akcije kojom prilikom je kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno više osoba, te je izvršeno šest pretraga stanova i tri pretrage vozila.

Od početka provođenja operativne akcije zaplijenjeno je 1.4 kilograma heroina, kao i manje količine amfetamina i marihuane.  Pronađene su i privremeno oduzete 3 digitalne vage, te više telefona, SIM kartica i dva prijenosna računala.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MI
mightymraz
07:08 06.07.2012.

uuu cak kila i pol..... pa kilu i pol mamic posmrce za dorucak. a i ovo mi je dobro. - Pronadene su i PRIVREMENO oduzete....hmmm to ce im vratiti nakon sto izadu iz zatvora ili ce im dati to jos dok su u zatvoru?

OB
-obrisani-
09:38 06.07.2012.

Nebudu im to vracali , to je za kukurikavce kad se vrate sa odmora !