policija traži pomoć

U posljednjih tjedan dana nestalo 14 osoba, od toga 12 maloljetnih

Foto: screenshot/nestali.hr
Marija Blažević
Foto: screenshot/nestali.hr
Leonardo Grčević
Foto: screenshot/nestali.hr
Brnadić Domagoj
Foto: screenshot/nestali.hr
Malekinušić Lucija
Foto: screenshot/nestali.hr
Morena Kolman
Foto: screenshot/nestali.hr
Nikolina Udorović
05.04.2013.
u 09:07
Nažalost, nastavlja se negativan trend nestajanja osoba. Iz tjedna u tjedan stižu nove dojave o nestalim osobama za kojima se intenzivno traga. Prošlog tjedna nestalo ih je čak 14.
Pogledaj originalni članak

U posljednjih tjedan dana nestalo je 14 osoba, a čak 13 ih je mlađe od 20 godina, priopćeno je iz Nacionalne evidencije nestalih osoba.

Leonardo Grčević (17) nestao je 2. travnja u Lugu Samoborskom. Mladić je visok 170 cm, a ima smeđe oči i smeđu kosu. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Lucija Melekinušić (17) nestala je u Sesvetama 30. ožujka ove godine. Djevojka je visoka 175 cm, ima svijetloplave oči, kestenjastu kosu, ovalno lice, a slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u smeđu jaknu, crne tajice i crne čizme. Nikolina Udorović (16) je visoka 165 centimetara, ima kestenjastu kosu, zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Nestala je 2. travnja u Barilovićima te je od onda nitko nije vidio.

Ivana Frančina (16) nestala je u Zagrebu 3. travnja ove godine. Djevojka je visoka 165 cm i ima plave oči. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Ana Jelavić (17) iz Zagreba nestala je također 3. travnja. Djevojka je visoka 170 centimetara, ima crne oči i srednje je tjelesne građe.

Zvjezdana Oršoš (15) nestala je u Zagrebu 29. ožujka. Visoka je 160 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Nenad Oršoš (14) nestao je u Zagrebu 1. travnja. Dječak je visok 165 cm, ima smeđu kosu i plave oči. Nije poznato u što je bio odjeven u tom trenutku.

Marija Blažević (16) visoka je 160 centimetara, ima svijetloplavu kosu, zelene oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Nestala je 2. travnja u Piškorevcima.

Domagoj Brnadić (19) visok je 188 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Nestao je 3. travnja u Osijeku, a ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Senad Musić (17) nestao je 2. travnja u Lugu Samoborskom. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Valentino Jukić (16) u utorak, 2. travnja, otišao je s adrese u Lugu Samoborskom u nepoznato.

Morena Kolman (27)  je visoka 170 centimetara i slabije je tjelesne građe. Morena je u ponedjeljak, 1. travnja, otišla s adrese u Zagrebu, 1. Resnički Gaj 15 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u krem-jaknu i bijele tenisice.

Nikolina Udorović (16) visoka je 165 centimetara, ima kestenjastu kosu, zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Nikolina je u utorak, 2. travnja, otišla s adrese u Barilovićima u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, šarenu majicu s kapuljačom i bijele tenisice.

Nikolina Uršuš (14) visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe. Nikolina je u subotu, 30. ožujka, otišla s adrese u Vlaislavu u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crvenu jaknu i smeđe hlače.

Domagoj Petrović (15) je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči i srednje je tjelesne građe.  Domagoj je u ponedjeljak, 1. travnja, otišao s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato.

Policija moli građane da im se jave ako imaju bilo kakve informacije o nestalima.

>>Prošlog tjedna nestalo pet osoba, od toga dvije maloljetnice

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.