KRIVE PREDSJEDNIKOV SKUP

U Srbiji se otkazuju školski izleti, roditelji se žale: 'Nema autobusa kad je Vučić sve uzeo'

Foto: Milos Tesic/ATA Images/PIXSELL
Beograd: Aleksandar Vučić sastao se s Miroslavom Lajčakom, specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine
Foto: Milos Tesic/ATA Images/PIXSELL
Beograd: Aleksandar Vučić obratio se medijima nakon sastanka s Lajčakom
Foto: Milos Tesic
Beograd: Predsjednik Vučić obratio se javnosti o pitanju Kosova
22.05.2023.
u 22:34
Ravnateljica škole u Donjem Ribniku, Violeta Stevanović, tvrdi da putovanje nije otkazano, nego da je agencija predložila novi termin. "Vidite i sami da su ceste posvuda blokirane, bilo je i poplava pa je vrijeme promjenjivo", kaže
Pogledaj originalni članak

Roditelji učenika iz Srbije požalili su se da su agencije odgodile ili otkazale jednodnevne školske izlete na koje su djeca trebala ići 26. svibnja. Prijevoznici su, navode roditelji, putovanja prihvatili prije devet mjeseci. Dok škole tvrde da je razlog loše vrijeme, roditelji ističu kako im nije jasno zašto agencijama više ne odgovara dogovoreni termin, no neki od njih kao mogući razlog navode skup predsjednika Aleksandra Vučića za koji je angažirano 2200 autobusa, piše Nova.rs

Roditelj osnovnoškolca iz mjesta Donji Ribnik kod Trstenika tako, primjerice, kaže da je više nego očito da se izlet odgađa zbog najavljenog skupa. "Nitko me neće uvjeriti da je u pitanju kiša, snijeg ili nešto treće. Učitelji planiraju ići na Vučićev skup pa ne mogu povesti djecu na planirani izlet. Drugo, nema autobusa kad je Vučić sve uzeo", govori. 

VEZANI ČLANCI:

Ravnateljica škole u Donjem Ribniku, Violeta Stevanović, tvrdi da putovanje nije otkazano, nego da je agencija predložila novi termin. "Vidite i sami da su ceste posvuda blokirane, bilo je i poplava pa je vrijeme promjenjivo", kaže. 

Također, ni učenici škole u Leskovcu neće sada ići na izlet, nego tek 16. lipnja. Ravnatelj škole Milan Tončić kao razlog odgode navodi vremenske uvjete. "Učitelji su vidjeli da će vremenski uvjeti biti nepovoljni. Kontaktirali su agenciju i odgodili izlet. To je cijela priča", kaže.

Učenici pojedinih osnovnih škola u Leskovcu neće ići na izlet u Beograd 26. svibnja s obzirom na to da je agencija otkazala polaske zbog, kako tvrdi, sigurnosti djece. 

VIDEO Beograđani ponovno na ulicama, tisuće građana prosvjeduje: 'Spremni smo blokirati i Srbiju'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Povucimezarep
Povucimezarep
23:36 22.05.2023.

Dijagnoza a ne država

ST
Stvarnost
23:08 22.05.2023.

🤣🤣🤣 Ni gradski autobusi nece raditi🤣🤣🤣

Avatar Heisenberg
Heisenberg
22:38 22.05.2023.

Diktatoru se bliži kraj.