Virovitica

U sudaru s kamionom poginuo motociklist

Foto: Ilustracija, Dusko Marusic/PIXSELL
U sudaru s kamionom poginuo motociklist
30.05.2014.
u 09:25
Vozeći se mopedom, virovitičkih registarskih oznaka, priključivao se na glavnu cestu (D5) ne provjerivši pritom je li ona slobodna
Pogledaj originalni članak

U stravičnoj prometnoj nesreći, u petak u 6.23 sati, na virovitičkoj obilaznici, smrtno je stradao J. L. (56) iz Svetog Đurđa, javlja Virovitički list.

Vozeći se mopedom, virovitičkih registarskih oznaka, priključivao se na glavnu cestu (D5) ne provjerivši pritom je li ona slobodna. Na njega je pritom naletio kamion s prikolicom i na mjestu ga usmrtio.

Na cesti su ostale ležati stvari poginulog, koji je zbog štapova za pecanje koje je imao uz sebe, očito išao na Virovitičke ribnjake… Očevid su obavljali prometni policajci. Inače, ovo je već osma poginula osoba od početka godine, dok je u istom razdoblju protekle godine bilo tri poginule osobe, što znatno narušava stanje sigurnosti u prometu. Stoga je policija zamolila sve vozače motornih vozila i bicikala, na pojačan oprez u prometu i dosljedno poštivanje prometnih propisa.

>> Sletjela busom kad je išla u Njemačku na posao: Probudio me jak udarac, bio je opći metež

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:37 30.05.2014.

Hm, mopedom na obilaznicu, koja je brza skoro kao auto-cesta i to još sa štapovima za ribolov. Žao mi je čovjeka, ali svi na dva kotača moraju znati da je ta vožnja 6 puta opasnija od vožnje u automobilu kako govori statistika poginulih i skršenih.