Na Božić

U vozilu Bjelovarčanke pronašli 60-ak kilograma rezanog duhana

Foto: ilustracija
U vozilu Bjelovarčanke pronašli 60-ak kilograma rezanog duhana
26.12.2013.
u 12:43
Prilikom redovne kontrole prometa vukovarski policajci su u vozilu 37-godišnjakinje iz Bjelovara pronašli 60-ak kilograma rezanog duhana.
Pogledaj originalni članak

Prilikom redovne kontrole prometa vukovarski policajci su u vozilu 37-godišnjakinje iz Bjelovara pronašli 60-ak kilograma rezanog duhana. Zaplijena je zabilježena na Božić u Vukovaru. Iako iz policije ne navode nikakve ostale pojedinosti oko ovoga slučaja poznato je kako se slični slučaji, sa pokušajem krijumčarenja duhana, dešavaju gotovo svakodnevno.

Do zaplijena rezanog duhana do sada je dolazilo na gotovo svim graničnim prijelazima, ali i prometnicama tijekom redovitih policijskih kontrola. Pretpostavlja se da se u najvećem broju slučajeva radi o duhanu iz BiH ili Srbije koji se radi nižih cijena prenosi preko granice i onda prodaje u Hrvatskoj.
 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar deziderij
deziderij
19:01 26.12.2013.

Štiti se domaća industrija, štiti se monopolist na HR tržištu, štite se paprene cijene loših domaćih cigareta i štite se velike alopine. Jadni ljudi pokušavaju preživjeti na razne naćine pa i švercanjem ali tu je "pravna i pravedna" država Hr koja to sankcionira, sve po zakonu, a sama je ljude dovela u takvu situaciju a biti će još gore.

NE
neobicni
22:03 26.12.2013.

pa neće ona pušiti zdravo, nek se truje kvalitetno. Cigaretama , a ne duvanom ito iz eko uzgoja .

MO
modovisisajteMaraschino
16:20 27.12.2013.

zašto da love one koji divljaju po cestama kad mogu loviti sitne švercere koji su konkurencija državi...