SLUČAJ IZ VARAŽDINA

Ubijen hicima iz automatske puške, ubojica ga sakrio u podrum i prodao plijen za 545 eura

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Varaždin: Policija riješila ubojstvo Željka Hatlaka
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Varaždin: Policija riješila ubojstvo Željka Hatlaka
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Varaždin: Policija riješila ubojstvo Željka Hatlaka
11.04.2023.
u 18:37
Neslužbeno, riječ je o Kristijanu S. iz okolice Križevaca koji je  sljedećeg dana organizirao prijevoz dva automobila, otpadnog željeza i traktora iz dvorišta žrtvine kuće u trgovačko društvo
Pogledaj originalni članak

Željko Hatlak (57) iz Varaždina ubijen je hicima iz automatske puške. Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 45-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela teškog ubojstva i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

U prijepodnevnim satima 24. veljače u dvorištu obiteljske kuće u Varaždinu, znajući da Hatlak drži u kući i dvorištu vrlo vrijedne predmete (satovi, motocikl, osobna vozila, traktor, metalni otpad…), s ciljem da mu oduzme te predmete i okoristi se njihovom prodajom, ispalio je u njega iz automatske puške nekoliko hitaca i usmrtio ga.

>> VIDEO Auto povezan s ubojstvom u Varaždinu

Tijelo je sakrio u podrum kuće. Neslužbeno, riječ je o Kristijanu S. iz okolice Križevaca koji je  sljedećeg dana organizirao prijevoz dva automobila, otpadnog željeza i traktora iz dvorišta žrtvine kuće u trgovačko društvo u jednom selu kraj Varaždina koje mu je za otkup navedenih stvari isplatilo 545 eura. Okrivljeni 45-godišnjak se nalazi u istražnom zatvoru koji mu je određen rješenjem Županijskog suda u Karlovcu, u drugom kaznenom postupku koji se vodi protiv njega.

Tamo je danima

Auto povezan s ubojstvom u Varaždinu, policija u Karlovcu pregledala s muškarcem u lisicama

Karlovačka policija još se ne izjašnjava službeno vezano za slučaj pronalaska automobila ubijenog 56-godišnjeg Varaždinca, Željka Hatlaka, u karlovačkom Naselju Marka Marulića. Tek su u četvrtak navečer potvrdili Hini da je na karlovačkom području pronađen automobil, ali da nitko s njihovog područja nije uhićen vezano za taj događaj, te su medije uputili na ODO Varaždin.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.