Hitac u glavu

Ubojica od kojeg su drhtala Kaštela ide iza zidina Bilica na barem 30 dana

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
policija
Foto: VL
Marin Matijaš
02.07.2014.
u 16:29
Jozi Čabraji sudit će se za ubojstvo Marina Matijaša. Trenutno je u istražnom pritvoru, a čeka ga kazna zatvora do 15 godina
Pogledaj originalni članak

Nakon ispitivanja policije i tužiteljstva, Jozo Čabraja (23) koji se sumnjiči za ubojstvo 20-godišnjeg Marina Matijaša (na slici), danas u 15 sati doveden je pred istražnog suca splitskog županijskog suda. Na sud je došao u pratnji odvjetnika Željka Lubine, baš kao i dan ranije kada se predao policiji.

Uz kaznenu prijavu za ubojstvo za koju je predviđena kazna zatvora do 15 godina te nedozvoljeno držanje oružja, splitsko Državno odvjetništvo nakon ispitivanja zatražilo je i istražni zatvor zbog opasnosti ponavljanja kaznenog djela te utjecaja na svjedoke.

Čabraja je život Marina Matijaša okončao hicem u čelo u noći sa subote na nedjelju ujutro. Te su se večeri navodno trebale obračunati suprotstavljene strane Matijaševa i Čabrajina društva. Prema pričama Kaštelana, ubijeni Matijaš i osumnjičeni Čabraja poznati su po dilanju droge i strahu koju su obojica usađivali među mještane, a navodno su se i družili.

>> Uhićen 23-godišnjak koji je ubio mladića u Kaštel Novom!

>> Ubojica majci: Predat ću se i iskreno reći što je i kako bilo

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

JE
Jere
16:58 02.07.2014.

Kaštele? drhtale KAŠTELE? Ima li kakav pismeni novinar tamo?

LI
Lisabon
17:37 02.07.2014.

Jere dragi, imas potpuno pravo. Nepismeni novinari su produkt laznih diploma, nepotizma i poslusnosti.Nazalost pismenost, pravopis i objektivnost, kategorije su koje vise jednostavno ne postoje.

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
17:44 02.07.2014.

Jere +Lisabon..............možda ste vi u pravu ali zato novinari pišu dnevno hvalospijeve na Severinu i pritom duhovno onaniraju!