PRIJAVLJEN 21-GODIŠNJAK

Ukrao torbicu, pa se dokopao ključa kojim je ukrao Audi Q3, te kartica koje je peglao po trgovinama

Foto: Pixabay/Ilustracija
Ukrao torbicu, pa se dokopao ključa kojim je ukrao Audi Q3, te kartica koje je peglao po trgovinama
17.12.2022.
u 12:09
Mladića čeka dovođenje sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda, a automobil kojeg je ukrao je vraćen vlasniku
Pogledaj originalni članak

Prvo je ukrao torbicu u kojoj je bio novčanik s dokumentima i kreditnim karticama, te ključ od automobila, a zatim je s računa okradene osobe dizao novac te  je još ukrao i automobil. Krimeni su to koji se stavljaju na teret 21-godišnjaku, državljaninu Njemačke,  kojeg zagrebačka policija  sumnjiči za više krađa, računalnih prevara, pokušaja teške krađe...

Sumnja se da je polovinom prosinca došao u jednu obrazovnu ustanovu na Borongajskoj cesti, gdje je prvo ukrao spomenutu žensku torbicu  s osobnim dokumentima, karticama, novcem  i ključem osobnog automobila. Nakon toga je otišao do parkinga na kojem je bio parkiran Audi Q3 pulskih oznaka kojeg je otključao te se njime odvezao. Nekoliko sati kasnije je s otuđenom bankovnom karticom u nekoliko navrata kupovao proizvode u trgovinama nedaleko od Zagreba. Jedna mu kupnja nije uspjela jer više nije bilo novca na računu.  

Sumnjiči ga se i da je krajem listopada ove godine pokušao obiti ugostiteljski objekt u Ulici Frana Pokornog. No nije uspio nasilno otvoriti vrata pa je pobjegao ne ukravši ništa.  Ukupna šteta je 385.000 kuna. Mladića čeka dovođenje sucu istrage zagrebačkog Županijskog suda, a automobil kojeg je ukrao je vraćen vlasniku. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HR
hrxxx111
11:18 18.12.2022.

Da nije malo tamnoput?