Kolumna

Uloga škampa, jastoga i lososa u utrci za Pantovčak

Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
Uloga škampa, jastoga i lososa u utrci za Pantovčak
03.12.2014.
u 12:00
Znamo li da je restoran u Uredu predsjednika najjeftiniji u zemlji pa tamo kava košta 80 lipa, a ručak tek 20 kuna, samo je pitanje vremena kada će se predsjednički kandidati pozabaviti lososima s Pantovčaka
Pogledaj originalni članak

Naručene tone hrane za Ured predsjednika

Ivo Josipović, aktualni predsjednik RH, dao je nekoliko tona streljiva svojim protukandidatima nakon što je objavljeno da je njegov Ured naručio hranu za iduće dvije godine. Prema pisanju tportala, s

Pantovčaka su naručili nekoliko tona svinjetine, junetine, teletine i janjetine, tonu i pol brancina i orada, 140 kilograma škampi i jastoga, 16 kila umaka od tartufa te pripadajuće tone priloga. Znamo li da je restoran u Uredu predsjednika najjeftiniji u zemlji pa tamo kava košta 80 lipa, a ručak tek 20 kuna, samo je pitanje vremena kada će se predsjednički kandidati pozabaviti lososima s Pantovčaka.

Grubišić objasnio motiv za kandidaturu

Šutljivi zastupnik želi u kampanju da bi govorio

Ivan Grubišić, nezavisni predsjednički kandidat, požalio se novinaru Hine da prikupljanje 10.000 potpisa potpore njegovoj kandidaturi „ne ide kako je očekivao“ jer misli da se ljudi boje staviti svoj potpis na njegovu kandidaturu. „Narod ne zna kako će određeni, koji dođu na vlast, reagirati“, smatra don Grubišić za kojeg, međutim, znamo kako će reagirati jer on otvoreno priznaje da „ne ide u kandidaturu da pobijedi nego da sudjeluje i može reći svoje mišljenje”. Želi li Ivan Grubišić samo reći što misli, može to i u Saboru u kojem sjedi već tri godine, govori u prosjeku jednom mjesečno i nitko ne pamti neku njegovu inicijativu.

Nemiran san

Stotine građana žale se na buku crkvenih zvona

Dražen Trnski, pokretač Udruge Želim miran život, primio je na stotine žalbi građana kojima smeta nesnosna buka crkvenih zvona, piše Slobodna. Udruga za zaštitu okoliša od zvučnog onečišćenja tvrdi da nije usmjerena protiv vjere, nego upozorava da preglasna zvonjava vjerskih objekata u nekim terminima remeti san i odmor građana. Trnski upozorava da zvonjava nije regulirana zakonom pa se građani koji se ne žele buditi na taj način nemaju kome požaliti.

I bogati plaču

Je li Hrvatska spala na samo 20 bogatih obitelji

Boris Lalovac, ministar financija, priznao je na N1 Televiziji da dvije trećine građana ima plaću manju od 5000 kuna, dok samo 20 plaća prelazi 100.000 kuna. Dvadeset? Kamo nam se onda skrilo proklamiranih 200 bogatih obitelji?

 >>Grčiću je zapošljavanje 349 službenika – ušteda

>>Josipović uzalud došao u SDP, domaćin se nije pojavio

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

Avatar tituš
tituš
12:50 03.12.2014.

tko naručio, neka i plati, ali ne iz mog džepa!

VE
verakruz
12:10 03.12.2014.

Inače Josipovićev stožer se u zadnjih nekoliko dana bavi i uhićenjia po Splitu. Ostojićeva pandurija hapsi sve koji se ne slažu sa likom i djelom sadašnjeg predsjednika... Sjeverna Koreja.

VE
verakruz
13:13 03.12.2014.

Ponavljam svoj komentar!!! Admine ako želiš, baniraj me doživotno, ali ti tu doživotno sigurno nećeš ostati. ------------ Kolinda, čim postaneš predsjednica, otkaži sve ove narudžbe i ispitaj pozadinu tih narudžbi. Mi želimo lijepu Predsjednicu, zato ne jedi što je ovaj smiješni čovječuljak naručio!!!