KOD UDINA

Užas na sjeveru Italije: U teškoj nesreći poginuli sin i otac iz Hrvatske

Foto: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS
Užas na sjeveru Italije: U teškoj nesreći poginuli sin i otac iz Hrvatske
19.09.2024.
u 13:35
Do sudara je navodno došlo nakon što se automobil u pretjecajnoj traci zaletio u teretno vozilo koje je bilo ispred njega
Pogledaj originalni članak

Teška prometna nesreća na sjeveru Italije koja se dogodila rano jutros odnijela je živote dvojice Hrvata, prenose talijanski mediji. Do nesreće je došlo na autocesti A4 oko 5.15 sati ujutro na potezu između San Giorgia di Nogara i Latisane, kod Polpette, a dva muškarca poginula su na mjestu. Podravski.hr doznaje kako se radi o ocu i sinu iz Križevaca koji su stari 40 i 65 godina, a putovali su u smjeru Venecije. 

Naime, Ansa prenosi kako je do sudara navodno došlo kada se automobil u kojem su bili otac i sin iz nepoznatog razloga silovito zaletio u teretno vozilo koje je bilo ispred njih. Audi A4 kojim su putovali otac i sin, kao i 34-godišnji slovenski vozač kamiona, kretali su se istim smjerom.

Na mjesto nesreće stigli su prometna policija, vatrogasci i hitna pomoć, a u trenutku nesreće promet na autocesti A4 odvijao se normalno. Unatoč naporima liječnika obojici muškarca nije bilo spasa, dok je 34-godišnji Slovenac ostao neozlijeđen. Uz to, jedan trak je bio zatvoren za vrijeme trajanja očevida, a promet kod Palmanove odvijao se usporeno.

Uskoro opširnije...

POVEZANI ČLANCI:


 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

BA
bacenheider
21:02 19.09.2024.

Poznam tu dionici i tu je dozvoljeno 130 km na sat.Oni su sigurno bili brzi, a kad vidim da su udarili Slovenca na preticajnoj traci Slovenac je sigurno isao nekog ispred sebe preticat ,a Slovenci kamiondzije su jako bezobrazni vozaci jer idu u preticanje bez kontrole,samo ti izadu na preticajnu traku i ti ga onda moras kocit ko ludak.Ovdje nije bilo tako,nisu uspjeli zakocit,a ocevici otisli.

Avatar Jopa
Jopa
15:34 19.09.2024.

Pospanost najvjerojatnije... te noćne vožnje su jako opasne zbog toga a ljudi to očito nisu dovoljno svjesni.

LE
LeXXus
15:23 19.09.2024.

Ne pomaze tu instruktor. To je jednostavno balkansko ponasanje koje nam ne pripada.