KOD ZATONA OBROVAČKOG

Motociklist iz Njemačke sletio s ceste, bori se za život

Šibenik: Prometna nesreća na skretanju prema Vidicima
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
19.09.2024.
u 09:22

Izvješće o nesreći bit će dostavljeno nadležnom državnom odvjetniku

U srijedu poslijepodne na državnoj cesti D-54 kod Zatona Obrovačkog dogodila se prometna nesreća u kojoj je teške ozljede opasne po život zadobio motociklist, državljanin Njemačke.

- Prema rezultatima očevida prometna nesreća se dogodila kada 22-godišnjak upravljajući motociklom, njemačkih nacionalnih oznaka iz smjera Maslenice u smjeru Obrovca, izlaskom iz zavoja nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima na cesti uslijed čega je izgubio nadzor nad motociklom te sletio izvan kolnika, gdje dolazi do prevrtanja motocikla.

Poradi zadobivenih ozljeda, vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Opću bolnicu Zadar, gdje je utvrđeno da je u nesreći zadobio teške ozljede opasne po život zbog čega je zadržan na liječenju. O nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku - istakli su iz zadarske policije.

POVEZANI ČLANCI:

GALERIJA Stravične fotografije s mjesta nesreće na autocesti A3: Od vozila nije ostalo gotovo ništa

Šibenik: Prometna nesreća na skretanju prema Vidicima
1/20

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije