Uspješna sezona

Veliki uspjeh brodskih plesača na pragu punoljetnosti

Foto: Vedran Balen/VLM
Veliki uspjeh brodskih plesača na pragu punoljetnosti
10.06.2013.
u 13:37
Brođani su se u finale plasirali u pet od sedam kategorija u kojima su nastupili. Najbolja je bila mini formacija Pink Ladies, koja je osvojila prvo mjesto.
Pogledaj originalni članak

Sportski plesni klub Top dance ostvario je odlične rezultate na posljednjem ovosezonskom turniru u akrobatskom rock and rollu u Zagrebu.

Brođani su se u finale plasirali u pet od sedam kategorija u kojima su nastupili. Najbolja je bila mini formacija Pink Ladies, koja je osvojila prvo mjesto. Ženska juniorska formacija Showtime osvojila je drugo, a mlađi juniori Lana Markovčić i Karlo Martinčević treće mjesto.

Već u četvrtak, 13. lipnja brodski će plesači u City centru Colosseum prirediti Top dance party za sve članove kluba i goste, a nakon toga slijedi velika proslava 18. godišnjice postojanja kluba 30. lipnja.

>>Originalno tradicijsko ruho, pjesma i ples u Slavonskom Brodu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.