JEDAN IŠAO ZA NJOM

VIDEO Drama u Parizu: Napadnuta žena bježala silovateljima, šire se potresni kadrovi

Foto: ABDUL SABOOR/REUTERS
FILE PHOTO: Paris 2024 Olympics Preview
Foto: Screenshot: X.com
Foto: ABDUL SABOOR/REUTERS
Paris 2024 Olympics Preview
23.07.2024.
u 16:26
Ove će snimke biti krucijalni dokazi na sudu, a sve se dogodilo samo tri dana prije početka Olimpijskih igara zbog kojih će u gradu biti milijuni ljudi
Pogledaj originalni članak

Potresne scene ispred jednog restorana u Parizu prostrujale su svijetom samo tri dana prije otvaranja Olimpijskih igara. Naime, nadzorne kamere kebab-restorana uhvatile su trenutaka kada navodno silovana djevojka ulazi u objekt i kaže kako su je silovala petorica muškaraca. U istom je trenutku u restoran ušao čovjek koji ju je samo nekoliko minuta ranije navodno napao.

Žrtva napada je australska turistkinja, a ona se pokušala skloniti u jedan libanonski restoran nakon što je pobjegla počiniteljima napada u kvartu Pigalle. Francuske vlasti odmah su naredile istragu.

Napadnuta žena ispričala je policiji da ju je napala grupa od pet muškaraca ‘afričkog izgleda‘ i brutalno silovala oko 5 ujutro nakon čega je pobjegla i spas potražila u kebab restoranu Dounia. Na snimci se vidi prestravljena 25-godišnjaka koja se šćućurila u restoranu i moli vlasnike za pomoć dok je osoblje i drugi posjetitelji pokušavaju utješiti.

Tada u objekt ulazi muškarac, a žena je radnicima pokazivala da je on taj koji ju je napao. Zaposlenici su se suočili sa silovateljem, a nakon izbijanja kratkotrajne tučnjave čovjek je napustio restoran. Policija je ubrzo stigla i razgovarala sa ženom.

Ove će snimke biti krucijalni dokazi na sudu, a sve se dogodilo samo tri dana prije početka Olimpijskih igara zbog kojih će u gradu biti milijuni ljudi. Policija je ustanovila da žena nije bila raspoložena za priču nakon napada na nju, a nije se mogla niti prisjetiti svih detalja ovog mučnog čina. Iz pariške policije kasnije su potvrdili da je istraga u tijeku, ali da uhićenja još nema.

Glasnogovornik policijskog sindikata rekao je da se žena trebala vratiti kući u Australiju u ponedjeljak, ali je umjesto toga ostala u Francuskoj kako bi pomogla u istrazi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

AN
AntePortas9
17:15 23.07.2024.

Doktori i inženjeri u trenucima opuštanja.

Avatar Žuti
Žuti
17:59 23.07.2024.

Sve se to da srediti, ali onda se treba izabrati prava ultra desnica da to napravi u godini dana. Svi oni koji nisu pravi europljani van i to je to...

BS
Berekin ST
19:28 23.07.2024.

Moze ona bit pijana i drogirana ali to sto su ovi napravili je da crknu u zatvoru.