MORALI GA USPAVATI

VIDEO Kamere snimile stravičan trenutak kada je žena svog psa bacila sa zgrade. Završila je u zatvoru

Foto: Twitter
VIDEO Kamere snimile stravičan trenutak kada je žena svog psa bacila sa zgrade. Završila je u zatvoru
20.12.2023.
u 10:50
Žena koja je napravila ovo je sve i priznala na svom Facebook profilu, zbog čega je i završila u zatvoru na 12 mjeseci
Pogledaj originalni članak

Žena (26) iz Australije završila je na godinu dana iza rešetaka nakon što su nadzorne kamere snimile šokantan trenutak kada je bacila svog psa u Westfieldu. Naime, snimka je pokazala kako je žena hodala po parkiralištu na zgradi i u jednom trenutku samo bacila psa, svog shih-tzu Princess.

Kako navodi NY Post, Princess je kasnije bila uspavana jer je pretrpjela velike ozljede, a jedan prolaznik kazao je kako misli i da ju je nakon pada udario i automobil. Snimku cijelog događaja možete pogledati OVDJE.

Žena koja je napravila ovo je sve i priznala na svom Facebook profilu, zbog čega je i završila u zatvoru na 12 mjeseci. Cijeli incident dogodio se prošlog travnja, saznaje se, a žena je u međuvremenu dobila i zabranu da 10 godina ne smije posjedovati životinju.

- Ne mogu živjeti s krivnjom. Bacila sam svog psa s gornjeg kata parkirališta shopping centra i gledala je kako pada u sigurnu smrt, no ona je preživjela i bila je uspavana zbog ozljeda koje sam joj nanijela - objavila je na Facebooku, dodajući kako joj je ''učinila uslugu jer joj je stalno nanosila bol''.

POVEZANI ČLANCI:

S njom je inače bila i njena 23-godišnja prijateljica koja je dobila kaznu od 2.500 dolara, a ona također ne smije posjedovati životinje iduće tri godine. 

>> VIDEO Meteorolog koji je najavio superćelijske oluje: 'Postaje opasno, jaki vjetrovi idu prema Europi...'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar lasta mala
lasta mala
12:22 20.12.2023.

Baciti je preko krova. Jedina primjerena kazna. Jadno malo biće...

MI
mikimouse12
12:39 20.12.2023.

Prolaznik "misli" ali nije nista vidio :)

EB
EBERT
12:37 20.12.2023.

Koliko ova zemaljska kugla ima monstruma?Ova je sigurno spremna i dijete baciti.Nadam se da bude za to citavi zivot plaćala na bilo koji način.