seksualno zlostavljanje

VIDEO Bivša manekenka optužila Trumpa: Povukao me prema sebi i dirao grudi. Upoznao me preko Epsteina

Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS
Republican presidential nominee and former U.S. President Trump campaigns in Georgia
Foto: ELIJAH NOUVELAGE/REUTERS
Republican presidential nominee and former U.S. President Trump campaigns in Georgia
Foto: ELIJAH NOUVELAGE/REUTERS
Republican presidential nominee and former U.S. President Trump campaigns in Georgia
24.10.2024.
u 07:18
Kada je stigla, Donald Trump navodno ju je povukao prema sebi, diravši njezone grudi, kao i struk i stražnjicu. Priznala je i da je bila "duboko uznemirena" i tvrdi da joj se tada učinilo da je vidjela Donalda Trumpa kako se smiješi Jeffreyu Epsteinu
Pogledaj originalni članak

Bivši američki predsjednik Donald Trump optužen je za seksualno zlostavljanje manekenke koju je upoznao preko Jeffreya Epsteina tijekom 1990-ih, otkrio je list Guardian. Prema navodima dnevnika, ovaj se navodni napad dogodio u Trump Toweru u New Yorku početkom 1993. godine, a Stacey Williams kaže da je republikanskom milijarderu otišla na poziv američkog financijera Jeffreya Epsteina.

Kada je stigla, Donald Trump navodno ju je povukao prema sebi, diravši njezine grudi, kao i struk i stražnjicu. Priznala je i da je bila "duboko uznemirena" i tvrdi da joj se tada učinilo da je vidjela Donalda Trumpa kako se smiješi Jeffreyu Epsteinu. Epstein, financijer s moćnim ekonomskim i političkim mrežama u Sjedinjenim Državama i inozemstvu, i sam je bio optužen za seksualno zlostavljanje i silovanje mladih djevojaka, no njegovo samoubojstvo vješanjem u zatvoru u New Yorku u kolovozu 2019. ugasilo je javnu akciju protiv njega.

Prema Guardianu, Stacey Williams (56) otkrila je to tijekom internetskog razgovora sa skupinom pod nazivom "Survivors for Kamala", koja sebe opisuje kao koaliciju preživjelih žrtava seksualnog napada, a  koja podržava demokratskog kandidata na izborima. "Ideja da se ovo čudovište vrati u Bijelu kuću moja je najgora noćna mora", rekla je Williams, koja tvrdi da se nakon ovog navodnog napada osjećala “poniženo”, smatrajući da je bila žrtva “uvrnute igre” između bivšeg američkog predsjednika i Epsteina.

Naznačila je da je nekoliko mjeseci kasnije primila razglednicu koju je potpisao Donald Trump.m Godine 2023. porota građanskog suda u New Yorku proglasila je bivšeg predsjednika odgovornim za "seksualni napad" 1996. godine na bivšu novinarku E. Jean Carroll.

POVEZANI ČLANCI:

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

LO
Lojzek1967
08:48 24.10.2024.

Mene uznemiruje Kamala.....

Avatar VargaiBoric
VargaiBoric
07:55 24.10.2024.

Znači da vodi u anketama

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:40 24.10.2024.

Survivors for Kamala? Imaju grupu koja istražuje kog je hvatao prošlih desetljeća Trump za guzicu? Našli ovu, koja se nije bogato udala, a ostarila i bez para. Baš me zanima koliko su joj platili za ovu izjavu. Zagrlio i pipao? Pa ja ne bih ni izlazio iz zatvora kad bi se to tako i u nas primjenjivalo.