RUDOLF ŠTEFAN

Chef hrvatskog restorana s Michelinovom zvjezdicom: Ni nas nisu zaobišli problemi s radnom snagom u sezoni

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Chef hrvatskog restorana s Michelinovom zvjezdicom: Ni nas nisu zaobišli problemi s radnom snagom u sezoni
25.10.2021.
u 15:03
“Što je destinacija gastronomski raznovrsnija, to je atraktivnija za goste, a Hrvatska to tek razvija”, kaže chef s Michelinovom zvjezdicom

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 1

Avatar Tombstone
Tombstone
15:47 25.10.2021.

Fali li nesto nasoj rijeci kuhar? Zasto koristite tudjice za rijeci koje imamo u svom jeziku? Jer zvuci vise "cool"?