Otklanjaju kvar

Vodice i dalje bez vode: 'Radovi su se odužili'

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL/Ilustracija
Vodice i dalje bez vode: 'Radovi su se odužili'
16.08.2017.
u 19:00
Pukla je cijev na vrhu Zatonske ulice u Vodicama
Pogledaj originalni članak

Radovi na sanaciji puknute vodovodne cijevi u Vodicama  u Zatonskoj ulici su i dalje u tijeku, zbog čega od jutros vode nemaju potrošači u višim dijelovima Vodica, Zatona i Tribunja, a iako je najavljeno da će radovi biti završeni do 15 sati, zbog poteškoća su se odužili te će voda biti puštena u sustav oko 19,30 sati, kazala je u srijedu vodička gradonačelnica Nelka Tomić.

- Bila sam tamo nekoliko puta i radovi su se odužili jer su radnici morali pilati cijev. Sad sam iz prve ruke dobila informaciju da će voda biti puštena između 19 i 19,30 sati. Na terenu su i cisterne i dijeli se pitka voda pa većih problema, na sreću, nije bilo - kazala je Hini vodička gradonačelnica Nelka Tomić. 

Kako se jutros moglo čuti iz vodičke gradske uprave, pukla je cijev na vrhu Zatonske ulice u Vodicama, zbog čega je došlo do pada tlaka u vodospremi pa ulice na povišenom dijelu grada nemaju vode.

Na terenu su radnici i sanacija je u tijeku, a tri spremnika s pitkom vodom bit će osigurana građanima u Starčevićevoj, Zadarskoj i Želinu. Vodovod Šibenik osigurao je spremnik s pitkom vodom za stanovnike Zatonske ulice.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
12:04 16.08.2017.

Sreća da nije kod Milanovića doma....

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
11:22 16.08.2017.

Imamo Hrvatsku i ne treba nama balkanskim domoljubima voda. A strane turiste treba žedne preveslati iz Vodica na neki zabranjeni thompsonov koncert da osjete naš domoljubni dišpet i balkanski afinitet.