VJETAR OTEŽAVA GAŠENJE

Buknuo požar kraj Zatona, u pomoć stigli kanaderi

Požar
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/18
26.07.2017.
u 21:16

Požar gasi 31 vatrogasac s 13 vatrogasnih vozila

Komentara 1

Avatar istina007
istina007
09:10 27.07.2017.

U Crnoj Gorori svakog požar je bio nernonpostavjen i pronašli su zločine koji su to uradile kod Podgorice Albanac iz Albanije je palio, kod tivata, boka kotora, Herceg novi je do.ači iz Danilovgrada taj požat je prešao i u Hrvatsku,ku, Žanjice 19 godišnji iz Poljske. Piromanstvo nije tazlig za paljanje jel svaki čovek zna šta je dobro a šta nije mogi da odluče. Kako u Hrvatsku amo jedna osoba je uhičena. A kod čitaoca se kružio teotija zavera koja nacija je upalio vatre i kako su sa dronom palili zadnji put vatru u splitu, ali stvarno bio dron, ali dronom nisu upalili nego su hteli lokarizato epicentrum požara da gde treba poslati vatrogasce juće su napisali u večernjima. Ako zločinac nije uhvačen zamolila bi sve čitaoca da ne piše neistinu da ko je upalio tu je policija da ispitao slučaj i nadam će i uhapsiti. Meni je bolio je srca kada je kod Pidgore bio požar jel u detinjstvo svake godine dve nedelju sam provela u Podgoru tamo žive i moji prijatelji za koga sam se i brinula. Nažalost u Splitu je bio i ljudska žrtva iskrene saučešće za obitelj koji su izgubili jedan član. Svako ko namerno pali vatru bilo gde kad se uhvati nek mu se sudi za ubistvo bez obzira koja je nacija ali ne da samo sede u zatvoru nego da i rade kako bi isplagili svu štetu svakome. Oni koki su izgubili nekoga iz obitelja pare nije dovojan jel kuću sa parom može zeniti ali ljudski život nažalost ne. 9ni koji su palilu vatru ne smatram ih za čoveka nego smeća više vredi nego oni. Teba Goli otok ponov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije