LUDOST ILI HRABROST

VIDEO Kako se samo usudio: Pogledajte koga je ovaj vozač zatekao u tunelu

Foto: Google Street View
VIDEO Kako se samo usudio: Pogledajte koga je ovaj vozač zatekao u tunelu
24.09.2020.
u 09:36
Vozač automobila snimio je muškarca na romobilu u tunelu koji povezuje gradove Liverpool i Birkenhead
Pogledaj originalni članak

Vozača električnih romobila sve je više na ulicama, a budući da su romobili sve brži, mnogi ih voze po cesti iako je to u mnogim državama zabranjeno.

U Engleskoj se jedan muškarac električnim romobilom odlučio provozati kroz 1,6 kilometara dug tunel zbog čega ga je zaustavila policija.

Naime, vozač automobila snimio je muškarca na romobilu u tunelu koji povezuje gradove Liverpool i Birkenhead. S vozačem su u automobilu bili žena i beba.

– Električni romobili nisu dopušteni u tunelima ni pod kojim uvjetima i svi koji se voze kroz njih bit će sankcionirani. U ovom slučaju, vozača romobila zaustavila je policija i ukorila ga – rekao je glasnogovornik tvrtke pod čijim je nadzorom tunel.

Od početka srpnja vožnja unajmljenih električnih romobila dopuštena je po cestama i biciklističkim stazama u Velikoj Britaniji, no i dalje nije dopušteno voziti privatne električne romobile po kolnicima. Za unajmljivanje romobila treba se imati vozačka dozvola i najmanje 16 godina, a maksimalna brzina vožnje je 25 kilometara na sat te bi vozači trebali nositi kacigu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NL
ne_lupetkajte
08:16 27.09.2020.

Ajd sto vozi elektricni romobil u tunelu, al' sto vozi u krivom smjeru, pa se sad i ostali ugledali na njega.