STANJE NA PROMETNICAMA

Vozače se poziva na oprez: Na više cesta vozi se otežano, očekuje se pojačan promet

Foto: HAK
Foto: HAK
Foto: HAK
21.07.2023.
u 07:40
Zbog posljedica nevremena za sav je promet zatvorena državna cesta Lipik-Trokut (DC47)
Pogledaj originalni članak

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Hrvatskom primorju. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeno se vozi usporeno na dionicama gdje traju radovi, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK). Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići dogodila se prometna nesreća na 101. kilometru između čvorova Ogulin i Brinje u smjeru Dubrovnika. Vozi se po dva prometna traka, a HAK poziva vozače na pojačan oprez. 

Na autocesti A1 između čvora Ogulin i odmorišta Modruš u smjeru juga, kolona vozila duga je oko 1 kilometra, a povećana je gustoća prometa između čvorova Lučko i Karlovac u istom smjeru. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, pojačan je promet na zagrebačkoj obilaznici kod čvora Zagreb Zapad u smjeru istoka.

VEZANI ČLANCI:

Zbog prometnih nesreća na DC9 na izlazu iz Metkovića prema Opuzenu vozi se jednim trakom, naizmjence, a na DC8 u mjestu Slano vozi se otežano, ističe HAK. Zbog posljedica nevremena za sav je promet zatvorena državna cesta Lipik-Trokut (DC47).

Danas od 7 sati do 24. srpnja u 17 sati, zbog radova, bit će zatvorena državna cesta DC20 Donji Vidovec-Donja Dubrava. Obilazak je lokalnim cestama.

"Tijekom dana povremeno se očekuje pojačan promet na autocestama u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito A1 Zagreb-Ploče-Karamatići i A6 Rijeka-Zagreb, zagrebačkoj obilaznici (A3) iz smjera čvorova Zagreb zapad i Buzin u smjeru naplate Lučko, autocestama A2 Zagreb-Macelj i A4 Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba, A3 Bregana-Lipovac i A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva u oba smjera, Krčkom mostu, na većini cesta u priobalju te u trajektnim lukama i pristaništima", ističe Hrvatski autoklub.

VIDEO Koliko god vi mahali s ENC uređajem, rampa nesmiljeno stoji. Kako ući na autocestu?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.