prometna u mjestu Bilice

Vozačica (34) oduzela prednost: U nesreći ozlijeđeno petero osoba, među njima 6-godišnje dijete

Foto: Patrik Macek/Jurica Galoic/PIXSELL
Vozačica (34) oduzela prednost: U nesreći ozlijeđeno petero osoba, među njima 6-godišnje dijete
17.04.2023.
u 09:38
Protiv 34-godišnje vozačice, navodi PU požeško-slavonska, slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama
Pogledaj originalni članak

Pet osoba lakše je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 20.45 sati dogodila u mjestu Bilice, izvijestila je Policijska uprava požeško-slavonska. Do nesreće je došlo kada je 34-godišnja vozačica, koja je upravljala osobnim automobilom marke Dacia slavonskobrodskih registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska 37-godišnjakinji koja je upravljala automobilom marke Ford.

"Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela Dacie u desni bočni dio Forda te odbacivanja istoga na putnu bankinu gdje je došlo do udara u metalni nosač prometnog znaka te prevrtanja vozila. U prometnoj nesreći obje vozačice su lakše ozlijeđene kao i putnici iz Forda starosti šest, 14 i 36 godina", navodi policija. 

Protiv 34-godišnje vozačice, dodaje PU požeško-slavonska, slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

VIDEO U garaži u Splitu izgorio Smart, oštećena još četiri vozila koja su se nalazila u blizini

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.