ponosan na srpsku vojsku

Vučić o padu drona u Zagrebu: 'To se Srbiji ne bi dogodilo, mi bi to oborili za pet minuta!'

Foto: Milos Tesic
Vučić o padu drona u Zagrebu: 'To se Srbiji ne bi dogodilo, mi bi to oborili za pet minuta!'
13.03.2022.
u 20:19
Na predizbornom skupu dotaknuo se i tema poput Ukrajine, NATO-a, pada drona u centru Zagreba, ali i spremnosti i opremljenosti vojske.
Pogledaj originalni članak

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić u Kaću, prigradskom naselju grada Novog Sada u Srbiji, komentirao je pad drona u Zagrebu, i pritom pohvalio spremnost njihove vojske. 

- Nikada nismo imali jaču vojsku... Rekli su mi da me jedan oporbeni kandidat u pola sata 44 puta spomenuo kao predsjednika u odlasku... A nisam ja taj koji je ukinuo 63. padobran. Ono što se dogodilo u Zagrebu nije se moglo dogoditi Srbiji, mi bismo taj avion oborili za 5 minuta - rekao je danas u Kaću predsjednički kandidat SNS-a Zajedno možemo sve, Aleksandar Vučić.

Na predizbornom skupu dotaknuo se i tema poput Ukrajine, NATO-a, pada drona u centru Zagreba, ali i spremnosti i opremljenosti vojske.

- Vidim da opet pričaju kako bismo trebali biti dio NATO-a. Mislim da to ne bi trebao biti slučaj. Imamo svoju vojsku i čuvat ćemo svoju zemlju i svoje nebo. Dobio sam uvjeravanje vojnog vrha da će nam za ono što se dogodilo u Zagrebu trebati samo pet minuta, te da će oboriti takav zrakoplov. Jer danas nešto imamo, imamo dežurne MiGove i sustave protuzračne obrane. Ponosan sam na to, a to je vaša zasluga - rekao je Vučić, piše Kurir

SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Neredi u Zagrebu, rulja upala na benzinsku i zapalila je. To su pristaše ekoloških terorističkih skupina, evo što traže

Po njima litra goriva treba koštati najmanje 15 kuna kako bi se Hrvati što manje vozikali i kako bi sačuvali planet od zagađenja i uništenja. Na piku im je posebno Plenki, koji je odlučio zamrznuti cijene goriva, koje ćemo sada plaćati malo više od 12 kuna. Dobro, uskoro će doći do 15, ali ekolozima se ne da čekati još nekoliko mjeseci i još nekoliko Plenkijevih zamrzavanja i spašavanja.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 49

DU
Deleted user
20:57 13.03.2022.

Mi jesmo u banani , ali kad vidim srbiju i sve ostale republike bivše države tješim se.

LI
lider
20:50 13.03.2022.

Ja sam siguran da bi ti vučiću osobno ulovio ta Putinov projektil i to na veoma osebujan način.

Avatar mason
mason
20:27 13.03.2022.

Vodenom puskom.