SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Neredi u Zagrebu, rulja upala na benzinsku i zapalila je. To su pristaše ekoloških terorističkih skupina, evo što traže

13.03.2022.
u 14:53

Po njima litra goriva treba koštati najmanje 15 kuna kako bi se Hrvati što manje vozikali i kako bi sačuvali planet od zagađenja i uništenja. Na piku im je posebno Plenki, koji je odlučio zamrznuti cijene goriva, koje ćemo sada plaćati malo više od 12 kuna. Dobro, uskoro će doći do 15, ali ekolozima se ne da čekati još nekoliko mjeseci i još nekoliko Plenkijevih zamrzavanja i spašavanja.

Komentara 8

Avatar horuk
horuk
14:24 13.03.2022.

Ovaj se sprdaje sa svime u drustvu. A ja se pitam preko koje veze je njemu dodjeljen posao da pise satiru? Mora biti neka veza jer talenta nema. Do sada ni jedan blagi osmjeh nisam pustio gubeci vrijeme citajuci njegove netalentirane "satirne" preglede.

V0
Vlaskoulicanec3.0
18:17 13.03.2022.

Zanima me preko koje je veze ovaj lik dobio posao i tko ga gura da mu se ova "satira" svaki tjedan objavljuje!

DU
Deleted user
14:28 13.03.2022.

Jorgan? Ne! Poplun,pokrivač.Da.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?