NEOBIČNA KOMBINACIJA

Vučić pokazao svoj omiljeni doručak, pratitelji se našalili: 'To jede prosječni trogodišnjak kad ga čuva tata'

Foto: Instagram
Vučić pokazao svoj omiljeni doručak, pratitelji se našalili: 'To jede prosječni trogodišnjak kad ga čuva tata'
01.10.2022.
u 18:16
Iako su ga brojni podržali i poželjeli mu sretan put, neki su se korisnici odlučili i našaliti na njegov račun
Pogledaj originalni članak

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić pohvalio se jutros svojim pratiteljima kako je otišao u Bugarsku kako bi odradio važne sastanke. 

Osim toga, objavio je na svom Instagram profilu i fotografiju iz zrakoplova, a ispred njega bile su kiflice i Haribo bomboni.

''Na putu za Bugarsku, važni sastanci za Srbiju. Usput, mislim da sam jedini na svijetu koji za doručak jede kiflice i Haribo bombone'', napisao je.

Iako su ga brojni podržali i poželjeli mu sretan put, neki su se korisnici odlučili i našaliti na njegov račun.

''Doručak prosječnog trogodišnjaka kada ga čuva samo tata'', objavio je jedan korisnik na Facebooku, dok se drugi nadovezao s ''za ručak sladoled i fanta''.

'Zamrznuti' Orbán

Prvi put Europa je povukla ovaj potez: 'Mađarsku treba odmah izbaciti iz EU!'

iritiraju i nedavne Orbánove poruke o tome da će Mađarska trebati razmisliti o izlasku iz EU jednom kad, prema Orbánovim izračunima oko 2030. godine, od neto primateljice postane neto uplatiteljica novca u europski proračun. – To je za mene znak da ih treba iste sekunde: van! Good riddance – kaže Fred Matić koristeći engleski izraz koji izražava olakšanje kad se nekog riješite. – Moje je duboko mišljenje da smo svi mi sretni što smo u EU jer imamo što dobiti. Svi mi: Hrvatska, Rumunjska, Bugarska, Mađarska, Poljska… Osim materijalnog, imamo što dobiti, a meni su prvenstveno bitne vrijednosti, jer kad prihvatimo vrijednosti, bit će i novca. Međutim, Mađari na najvulgarniji način, uz Poljake, uzimaju lovu, a za sve ostalo: tko vas j… – zaključuje Predrag Fred Matić.


 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

DZ
dzeronimo
19:44 01.10.2022.

??koga boli briga što ovaj lažljivi, patološki chetnik jede za doručak? Dajte se saberite, Večernji....pa što nam to servirate? Trujete nas ovim ghadom lažljivim, u paketu sa haribo bombonima, zašto, da bi nam bio slađi? Meni osobno se stomak okreće od njega. Ajte se mrvu posramite.

DR
DrugZoka
19:16 01.10.2022.

Jel baš morate??

Avatar barba_arba
barba_arba
21:41 01.10.2022.

Sad mi je još simpatičniji