borovo naselje

Vukovar: U požaru na kući čule se i eksplozije

Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
Vukovar: U požaru na kući čule se i eksplozije
30.08.2012.
u 15:35
Neki su odmah izašli iz kuće u strahu što bi se moglo dogoditi, rekla nam je jedna od susjeda
Pogledaj originalni članak

U Petrinjskoj ulici u vukovarskoj četvrti Borovo naselje danas je u 9.50 sati buknuo požar na pomoćnim zgradama obiteljske kuće u vlasništvu G.Ć. (46).

– Tijekom požara čule su se i tri manje eksplozije. Sumnjamo da je riječ o eksplozivnim sredstvima zaostalim iz Domovinskog rata. Budući da je bilo eksplozija, vukovarski vatrogasci požar su lokalizirali iz daljine zbog opasnosti od mogućih novih eksplozija. Kada se požar u cijelosti ugasi, naložen je protueksplozijski pregled, a odmah potom i očevid kada ćemo više znati o uzrocima požara, ali i odakle potječu eksplozivna sredstva – rekao je glasnogovornik PU Luka Barunčić.

Susjedi G.Ć. kažu da ne znaju što je prouzročilo požar, ali i da su se jako uplašili eksplozija.

– Sam dim i požar i te kako su nas uznemirili, ali kad su počele eksplozije, tada smo se dodatno uplašili. Neki su odmah izašli iz kuće u strahu što bi se moglo dogoditi – rekla nam je jedna od susjeda. 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.