Zabok

Zabočani dobili certifikat za štednju, točnost i ažurnost

Foto: 'Photoshop'
Zabočani dobili certifikat za štednju, točnost i ažurnost
25.05.2010.
u 14:15
Nagrađeni Zabočani su Davor Pleško, dr. Mirko Klenkar, dobrovoljni davatelj krvi Borislav Posavec i PŠ Špičkovina.
Pogledaj originalni članak

Svečanom sjednicom Gradskoga vijeća u Zaboku obilježen je Dan grada. Čitav su mjesec u sklopu Svibanjskih svečanosti u gradu održavani mnogobrojni programi, priredbe, izložbe i koncerti, a na blagdan sv. Jelene Križarice održana je i svečana misa u župnoj crkvi.

 – Zabok je u posljednjih pedeset godina, zahvaljujući ljudima koji su ovdje živjeli ili se doselili, bio lučonoša novih i velikih ideja i otvorio nove dimenzije zagorskoga ruralnog kraja. Novi su ljudi uz nove ideje donosili i nove sportove, razvijali demokraciju i toleranciju, a kada je 1993. formiran grad, to je bio nastavak zajedničkih aktivnosti na njegovu razvoju – rekao je u prigodnoj riječi gradonačelnik Ivan Hanžek.

Čestitao je svima koji su dali doprinos razvoju Zaboka, zahvalio svima za pomoć i pozvao sve da zajednički nastave put koji je pred njima. Prvi zajednički ispit bit će gradnja sportske dvorane. Na sjednici su uručena priznanja zaslužnim pojedincima. Povelju Grada Zaboka dobio je Davor Pleško, predsjednik Udruženja obrtnika. Plakete su primili su prim. dr. Mirko Klenkar, specijalist radiolog u Općoj bolnici Zabok, za izniman doprinos u osnivanju i razvoju radiološke i ultrazvučne dijagnostike, te Borislav Posavec, dobrovoljni davatelj krvi, koji je krv dao više od sto puta od 1966. godine. Područnoj školi Špičkovina dodijeljena je Zahvalnica za suradnju i iznimne aktivnosti na zaštiti okoliša i očuvanju kulturne i prirodne baštine. Gradonačelniku Ivanu Hanžeku uručen je Certifikat upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008 certifikacijske kuće Bureau Veritas Croatia.

– Očekujemo smanjenje troškova poslovanja, veću točnost u radu, protočnost i ažurnost podataka, što će najviše osjetiti naši građani, poduzetnici i gosti – naglasio je gradonačelnik.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.