Dramatična optužnica

Zagrepčanka danima uhodila i terorizirala bivšeg partnera, prijetila da će mu 'polomiti kičmu'

Foto: Antonio Jakus/PIXSELL
Zagreb: Policija na Trgu kralja Tomislava
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Split: Ivana Pernara ispred OŠ Bol čekala policija, ali nije se pojavio
Foto: Dejan Rakita
Banja Luka: Policija izvršila deložaciju restorana “Balkon“
26.06.2024.
u 20:20
Optužena tvrdi da nikada nije bila u vezi s muškarcem i da ga poznaje samo iz viđenja u kafiću gdje je radila.
Pogledaj originalni članak

Zagrepčanka je optužena za nametljivo ponašanje zbog uhođenja i prijetnji bivšem partneru. Prema optužnici, 35-godišnjakinja je tijekom kolovoza i rujna prošle godine svakodnevno pratila muškarca s kojim je ranije bila u vezi. Dolazila je pred njegovu kuću, a jedne večeri ga je fizički napala, ošamarivši ga i vrijeđajući, "Kada te vidim razbit ću ti glavu, izbit ću ti zube i polomiti ti kičmu" izjavila je jednom prilikom.  

Nakon što joj je rekao da ne želi više ništa imati s njom i blokirao njezin broj, nastavila je pokušavati stupiti u kontakt s njim, što ga je uznemirilo. Kad ju je ponovno kontaktirao da je zamoli da ga prestane uznemiravati, zaprijetila mu je nasiljem, piše N1.  Muškarac je tijekom istrage rekao da ju je upoznao u kafiću gdje je radila kao čistačica i da su imali kratku vezu. Tvrdio je da je stalno provjeravala je li kod kuće, slala prijateljicu da ga prati i pokušavala razgovarati s njegovom majkom. Bojao se za svoju sigurnost jer je kod nje vidio pušku, a ona mu je rekla da ima i pištolj.

Optužena tvrdi da nikada nije bila u vezi s muškarcem i da ga poznaje samo iz viđenja u kafiću gdje je radila. Unatoč tome, tužiteljstvo je podiglo optužnicu i traži kaznu od deset mjeseci zatvora, uvjetno na tri godine.

VEZANI ČLANCI: 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar rubinet
rubinet
17:25 27.06.2024.

Zagrepčanka prijetila: "Polomit ću ti kičmu".....