Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U KAŠTEL STAROM

Izazvao nesreću u kojoj je poginuo vlasnik popularnog splitskog fast fooda: Policija uhitila mladića (31)

Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći u Kaštel Starom
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/6
25.06.2024.
u 17:37

Iz splitske policije ranije su objavili i kako je tijekom očevida došlo do narušavanja javnog reda i mira zbog čega je jedna osoba bila privedena, no detalje tog incidenta nisu iznijeli

Policija je uhitila 31-godišnjaka zbog izazivanja teške prometne nesreće u Kaštel Starom ovog ponedjeljka u kojoj je poginuo 59-godišnjak. Inače, do nesreće je došlo oko 19.10 sati, a navodno je poginuo vlasnik popularnog splitskog fast fooda Medeni, Luka Kalpić.

 ''Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu iz čl. 227 st.4. Kaznenog zakona Republike Hrvatske  protiv 31-godišnjaka je podnesena kaznena kaznen prijava nadležnom  Općinskom državnom odvjetništvu, te je danas predan policijskom pritvorskom nadzorniku'', objavila je policija.

Inače, iz splitske policije ranije su objavili i kako je tijekom očevida došlo do narušavanja javnog reda i mira zbog čega je jedna osoba bila privedena, no detalje tog incidenta nisu iznijeli. 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 4

AL
AlfaMike
21:23 25.06.2024.

Možda mu cura ima 17 pa je zato mladić.

MO
modovisisajteMaraschino
19:00 25.06.2024.

Mladić 31?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije