na graničnom prijelazu Županja

Zaražena koronavirusom krenula preko granice pa zaradila kaznenu prijavu

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Zaražena koronavirusom krenula preko granice pa zaradila kaznenu prijavu
17.01.2022.
u 14:33
Protiv 19-godišnjakinje policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu.
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom iz Županje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“.

Naime, osumnjičena je 3. siječnja napustila mjesto određene samoizolacije te u 18,45 sati pristupila izlaznoj graničnoj kontroli na graničnom prijelazu Županja, iako joj je zbog oboljenja od Covid-19 određena mjera liječenja u kući do 5. siječnja, čime je dovela u opasnost od širenja zarazne bolesti. Protiv 19-godišnjakinje policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MH
Max.hr
16:16 17.01.2022.

Nema dokaza za postojanje korona virusa jer ne postoji.