do 28. siječnja

Korona u Varaždinu: Gotovo polovica učenika je u samoizolaciji, prelazi se na online nastavu

Započeo štrajk učitelja i profesora u osnovnim i srednjim školama
Dusko Marusic/PIXSELL
17.01.2022.
u 14:11

U VI. i VII. osnovnoj školi Varaždin od sutra se primjenjuje model C nastave, pa će svi učenici pratiti nastavu na daljinu

Stožer civilne zaštite Grada Varaždina je na prijedlog ravnatelja osnovnih škola i uz suglasnost osnivača odluku da se u VI. i VII. osnovnoj školi Varaždin od sutra primjenjuje model C nastave, pa će svi učenici pratiti nastavu na daljinu. Tako će biti sve do 28. siječnja.

- Razlog donošenja ovakve odluke je to što se 47 posto učenika i 6,7 posto zaposlenika VI. osnovne škole nalazi u samoizolaciji, a 7,7 posto učenika i 4,8 posto zaposlenika je pozitivno na koronavirus. U VII. OŠ Varaždin u samoizolaciji se nalazi 26 posto učenika, od kojih je devet posto pozitivno, kao i šest posto zaposlenika - kažu u Stožeru.

Video: Brzo antigensko testiranje od danas i kod obiteljskih liječnika: 'Mnoge ordinacije još ih nisu dobile'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije