KBC Split

Zatočio inženjerku iživciran što nije dobio suprugin nalaz

Zatočio inženjerku iživciran što nije dobio suprugin nalaz
22.04.2010.
u 18:55
Pozvali smo zaštitarsku službu i interventnu policiju, koji su s gospodinom razgovarali, a nakon toga je on otišao u uvjerenju da možda njegova supruga i nije vadila krv u splitskoj bolnici – kazao je doc. dr. Ante Punda.
Pogledaj originalni članak

Incident koji su neki nazvali svojevrsnom talačkom krizom dogodio se jučer ujutro u splitskoj bolnici. Na Odjel za nuklearnu medicinu došao je muškarac star oko 40 godina i tražio nalaz svoje supruge, koja je navodno poslije Uskrsa dala uzorak krvi. Nakon što osoblje nije moglo naći nalaz, iživcirani muškarac ušao je u laboratorij i iz njega nije htio izići.

Pregovarali 20 minuta
Inženjerki je rekao da se odatle neće maknuti dok nalaz ne nađu. Na poziv iz bolnice hitro su stigla dva policajca Druge policijske postaje, koja su nakon dvadesetominutnog pregovaranja riješila krizu.

– Nije to bila talačka kriza. No, radi sigurnosti i da se ne bi dogodio veći incident, pozvali smo zaštitarsku službu i interventnu policiju, koji su s gospodinom razgovarali, a nakon toga je on otišao u uvjerenju da možda njegova supruga i nije vadila krv u splitskoj bolnici – kazao je za Večernjak doc. dr. Ante Punda, voditelj Odjela za nuklearnu medicinu u KBC-u Split.
Objasnio je kako je muškarac došao tražiti nalaz svoje supruge, međutim, nije znao kada je ona dala krv. S obzirom na to da nalaz nisu mogli naći, pretpostavili su da ta osoba nigdje nije ni evidentirana. Kako je muškarac pokazao veliku dozu agresije i inzistirao na tomu da se nalaz pronađe, pozvali su interventnu policiju.

Nije ništa razbio
– Nije prijetio oružjem i ništa nije razbio, sve je prošlo bez bolnih posljedica i za osoblje i za gospodina. Bila je to jedna mala, nezgodna situacija koja je riješena na obostrano zadovoljstvo – zaključio je doc. dr. Ante Punda. Glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj potvrdila je da su intervenirala dva policajca, ali nema prekršajne prijave. Slijedi samo službena zabilježba.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.