nadriliječnik:

'Zbog pet ampula i pincete držali me 9 i pol sati u policiji'

Foto: arhiva VL
'Zbog pet ampula i pincete držali me 9 i pol sati u policiji'
26.07.2012.
u 12:40
U policiji tvrde da je osumnjičen da je i ranije sa svog radnog mjestao uzimao analgetike i sedative, te prodavao osbama s gračačkog područja. No, u telefonskom razgovoru ovaj 53-godišnjak sve demantira.
Pogledaj originalni članak

U Gračacu je u srijedu uhićen 53-godišnji medicinski tehničar koji je u noći s ponedjeljka na utorak provalio u ambulantu Doma zdravlja u Gračacu te otuđio manju količinu lijekova i medicinskog pribora.

- Sumnjiči ga se da je osobama s područja Gračaca neovlašteno izdavao lijekove i obavljao manje medicinske intervencije. Protiv 53-godišnjaka državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog teške krađe i nadriliječništva - istakao je Elis Žodan glasnogovornik PU Zadarske.

U policiji tvrde da je osumnjičen da je i ranije sa svog radnog mjestao uzimao analgetike i sedative, te prodavao osbama s gračačkog područja. No, u telefonskom razgovoru ovaj 53-godišnjak sve demantira.

- To je kleveta i ja ću podnijeti prijavu protiv osobe koja me je prijavila, a to je prema mojim informacijama liječnica iz susjedne ambulante. Ja sam bio u ponedjeljak kod njene sestre i pitao sam jedan deksametazon za sebe jer imam artritis, a poslije sam optužen za provalu. Optužuju me da sam provalio u ambulantu i ukrao pet ampula deksametazona. Vrijednost je 40 do 50 kuna. Optužili su me da sam to napravio iako sam cijelo popodne i noć bio kod svoje kuće, a policija je došla po mene i pretražila mi kuću. Iako sam bolestan držali su me devet i pol sati u policiji - rekao nam je Božidar G. kojeg smo telefonom uredno dobili na radnom mjestu i koji nam je rekao da nije nadriliječnik.

- Ja sam uvijek radio po uputi liječnika i nikada nisam samoinicijativno davao lijekove. To što su me optužili za krađu medicinskog pribora su vjerojatno učinili jer su mi kod kuće pronašli koju pincetu, a to su moje pincete - rekao nam je Božidar G. iz gračačkog Doma zdravlja.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.