DIVLJI ZAPAD

Zbog pucnjave na cesti u Acu Rusa splitska policija traži Čubu i Šarca

Foto: MUP
čubelić, šarac (1)
Foto: MUP
čubelić, šarac (1)
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
pucnjava,split,policija (1)
10.04.2013.
u 11:51
Iz policije ističu kako imaju informacije da njih dvojica imaju važna saznanja o pucnjavi kada je još uvijek nepoznati počinitelj ranio poznatog splitskog redara.
Pogledaj originalni članak

Splitska policija zbog pucnajve nasred ulice i ranjavanja Aleksandra Dimitrova, zvanog Aco Rus (43), traži Josipa Čubelića Čubu (26) i Mira Šarca (27). Objavili su njihove fotografije i zamolili građane za pomoć.

Čubelić je policiji dobro poznat od ranije po razbojništvima, premlaćivanju i nošenju oružja, a Šarac je nekadašnji prvak Hrvatske u full contactu.

U splitskoj Policijskoj upravi naglašavaju da pretpostavljaju kako njih dvojica raspolažu saznanjima o događaju u Velebitskoj ulici, kada je nepoznati počinitelj vatrenim oružjem ozlijedio 43-godišnjaka.

Neslužbeno, na policijskoj obradi je D.F. (48), koji je također u utorak prije pucnajve bio s Dimitrovim. Navodno su prijatelji. Policija i dalje poziva očevice događaja da im se jave. Još je nepoznato što je prethodilo pucnjavi i tko je pucao i ranio poznatog splitskog zaštitara koji je i sam često gostovao na stranicama crne kronike. Hospitaliziran je u KBC. Metak mu je ušao u natkoljenicu i zahvatio bedrenu kost.

>>Pucnjava u Splitu: U nogu je prostrijeljen Aco Rus

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.