Kolumna

Želi graditi marinu, a škver mu kvari vizuru

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Želi graditi marinu, a škver mu kvari vizuru
19.02.2014.
u 12:00
Na Korčuli “ptice pjevaju” da Šegon ispred hotela želi napraviti marinu, a brodogradilište se našlo na krivom mjestu i kvari mu vizuru
Pogledaj originalni članak

Branko Šegon, bivši pomoćnik ministra financija, prozvan je u Slobodnoj da, dok je pogodovao sebi, nije želio pomoći brodogradilištu Greben u Veloj Luci, koje zapošljava 147 radnika. Greben nije dobio garancije HBOR-a za već ugovorenu gradnju 6 brodica za grčku obalnu stražu, a poznato je da je Šegon od istog tog HBOR-a dobio kredit za hotel Korkyra. Na Korčuli “ptice pjevaju” da Šegon ispred hotela želi napraviti marinu, a brodogradilište se našlo na krivom mjestu i kvari mu vizuru. Najbolje da Šegon kupi i škver pa će biti i kredita i posla za sve. U marini.

Niko Bulić prima plaću od 10.000 kuna premda 
ne radi

Niko Bulić, bivši direktor Hrvatske turističke zajednice, sudski tuži HTZ zbog mobbinga i diskriminacije, za što je kao primjer naveo odavanje podataka medijima da je u deset mjeseci proveo 139 dana na bolovanju, godišnjem i slobodnim danima.Jutarnji izvještava kako svjedoci tvrde da Bulića nitko nije izbjegavao, a Bulić u iščekivanju presude koristi zakonsko pravo da ne radi u HTZ-u, ali kao žrtva mobbinga prima plaću od 10.000 kuna kao da radi.Lijepa naknada za duševne boli.

Nazovi MUP radi posudbe limuzine za ministra

Zoran Milanović, predsjednik hrvatske Vlade, najavio je da sve nove audije A6 šalje u MUP, ali je prešutio uobičajenu praksu da MUP posuđuje vozila ministrima i njihovim pomoćnicima. Možda premijer za tu praksu “nije znao”, ali ministri znaju.

Boljim raspoloženjem pokreće gospodarstvo

Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva i potpredsjednik HNS-a, na svom službenom Facebook profilu jučer je izložio viziju izlaska iz krize koja se temelji na nekom samo njemu razumljivom neprosvijećenom idealizmu. Zazivajući “atmosferu koja daje za pravo vjerovati da će sutra biti bolje”, ministar najavljuje ove godine “bolje raspoloženje”, što će posljedično “pokrenuti cijelo gospodarstvo”. Inspirirani ministar kao ključni problem detektirao je da “ovom društvu nedostaje optimizma” i tu je, valja priznati, posve u pravu. U komentarima na njegovu poslanicu nitko nije iskazao ni trunčicu optimizma. Porukom na Facebooku ministar je dotukao i posljednje optimiste.

>> 'Ne impresionira me Linićeva galama. Na mene može podviknuti samo mama'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KA
kafka
13:29 19.02.2014.

Oslobodite nas već tog kriminalca prijatelja vladajućih Šegona. Tužite ga i ako treba na lomaču s njim. Oduzmite imovinu i njemu i svima s kojima je surađivao u pljački., .

Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
13:46 19.02.2014.

ovo je ljiga što godinama potkrada proračun i državu na sve moguće načine nego....da li je on taj koji je naredio kokošarenje i zatvaranje lokala za 1 kn nepravilnosti?????? ako je ta kriminalčina učinila, tada su i sve inspekcije nelegalne !

KA
kafka
13:41 19.02.2014.

Šramota :-) Egoizam Gadost Ogavnost Neodgovornost. politička nastranost. .