Željko Kerum osniva Hrvatsku građansku stranku

Željko Kerum osniva Hrvatsku građansku stranku
23.09.2009.
u 15:02
Činjenica da je uoči osnivanja stranke Kerum bio u Zagrebu, potaknulo je nagađanja da će njegov favorit na predsjedničkim izborima biti Milan Bandić.
Pogledaj originalni članak

Željko Kerum osniva stranku. Potvrdio nam je danas da je osnivačka skupština sazvana za prekosutra, u petak u 12 sati u restoranu Sky, na vrhu Jokera.

Nije teško pretpostaviti da će predsjednik Hrvatske građanske stranke, kako će se stranka zvati, biti Željko Kerum. Međutim, tko će još biti u rukovodstvu ostaje za vidjeti.

Gradonačelnik Kerum je u srijedu bio u Zagrebu, otputovao je svojim zrakoplovom, a njegovi najbliži suradnici nisu bili raspoloženi za izjave. U svakom slučaju, pozvani su svi koji su Keruma podržali u izbornoj utrci za gradonačelnika Splita.

U Restoranu Sky bit će živo i nakon osnivačke skupštine nove stranke, jer će se u večernjim satima slaviti. Razloga ne manjka. Sutra je 20. obljetnica tvrtke Kerum, a i Željkov 49. rođendan. Navodno će goste zabavljati Alka Vuica i Kemal Monteno koji su bili u restoranu i prije par mjeseci kada je Kerum objavio da osniva stranku. Predsjednički izbori se bliže, a on tvrdi kako ga podržava 300.000 ljudi koji će utjecati na izbor budućega hrvatskog predsjednika. Činjenica da je uoči osnivanja stranke bio u Zagrebu, potaknulo je nagađanja da će njegov favorit biti Milan Bandić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

OB
-obrisani-
15:26 23.09.2009.

Od kada seljačine osnivaju \"građanske\" stranke , to je verovatno zato što već postoji jedna seljačka !

PU
pulari
16:39 23.09.2009.

Super sad cu se moci uclaniti u stranku ali pod hitno cu traziti frizera kao glavnu tocku da mu dotera te federe na glavi

AG
Agramer198
20:20 23.09.2009.

hahaha