12. listopada

Znanje za budućnost: ovogodišnja Game changer konferencija fokus stavlja na primjenjivo, novo i korisno

Foto: PR Game Changer
Konferencija Game changer 2.0
Foto: PR Game Changer
Konferencija Game changer 2.0
Foto: PR Game Changer
Konferencija Game changer 2.0
Foto: Dino Ninković
Konferencija Game Changer 2.0
Foto: Dino Ninković
Konferencija Game Changer 2.0
22.09.2023.
u 18:04
U zagrebačkom Z Centru, 12. listopada, održat će se druga po redu Game Changer konferencija s više od 90 panelista koji će govoriti o gamingu, WEB3 tematici, AI, e-trgovini, kibernetičkoj sigurnosti i marketingu te još mnogim drugim interesantnim temama današnjice i budućnosti
Pogledaj originalni članak

Novo izdanje konferencije Game changer 2.0 održat će se 12. listopada .2023., u zagrebačkom Z Centru. Ova konferencija omogućuje upoznavanje zanimljivih ljudi u jedinstvenoj prilici za povezivanjem, otkrivanje novih područja na koja se može proširiti poslovanje, unaprjeđenije postojećih vještina i pronalazak inspiracije. Gamechanger 2.0 može se opisati u tri riječi: primjenjivo, novo i korisno, a sve to u samo jednom danu kroz 5 dvorana CineStar centra te dvoranu u kojoj će se prezentirati novi projekti.

Riječ je o prvoj gejming i WEB3 konferenciji koja promiče poslovne mogućnosti kroz nove prilike za transformaciju. Iz kuta gejminga, Game changer se fokusira na sva progresivna tehnološka područja kao što su AI, WEB3, e-trgovina, kibernetička sigurnost i marketing. Na konferenciji sudjelovat će 90 stručnjaka s područja tehnološke industrije, znanosti, institucija, poslovnih zajednica, studenti i pojedinci koji planiraju sudjelovati u dinamičnom procesu digitalne transformacije, stoji u priopćenju. Program se odvija u 5+1 CineStar dvorani, Expo i Future bar zoni, a očekuje se više od 1.100 posjetitelja, uz preko 90 panelista i predavača vodećih u svojim područjima. 

Teme o kojima će se govoriti na konferenciji su online zlostavljanje i kibernetička sigurnost, a one će biti nadopunjene inicijativom amber alert, i novim mogućnostima koje donosi umjetna inteligencija u borbi protiv online zlostavljača. InnovateXcellence – Start-up stage donosi 6 startup progresivnih tech tvrtki, čiji će osnivači zajedno s timom ispred publike i eksperata iz različitih područja predstavljaju njihove inovativne projekte. Uz VR i AR interakcije u gaming okruženju, preko spremnosti industrije za cross platform pristup, kripto valuta, prema WEB3 vrućim temama, spotlight dvorane 4 bit će tema godine „AI ili black mirror - jesmo li sigurni i koliko dugo?“. Sve informacije dostupne su na službenoj web stranici, a ulaznice su dostupne na sustavu Entrio. 

POVEZANI ČLANCI:

PROMO

Hrvatska gejming industrija: rast ukupne dobiti i svijesti o potrebi za sigurnijim virtualnim okruženjem

Hrvatska gejming industrija u 2022. uprihodila je više od 60 milijuna eura s 10% većom ukupnom dobiti nego 2021. godine. Unatoč izazovnim gospodarskim i ekonomskim trendovima, zaposlenost u nacionalnoj industriji proizvođača računalnih igara porasla je za 17% u odnosu na 2021., što je porast od čak 87% u usporedbi s 2019. godinom. Podaci su to najnovijeg istraživanja o hrvatskoj industriji proizvođača računalnih igara koje je proveo Klaster hrvatskih proizvođača računalnih igara u suradnji s A1 Hrvatska.

VIDEO: Isprobavanje pegle

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.