Zoran Milanović: Napisi o sukobu s Komadinom neistinita su provokacija

Foto: Arhiva VL
Zoran Milanović: Napisi o sukobu s Komadinom neistinita su provokacija
25.09.2009.
u 11:28
Napise o navodnom sukobu sa Zlatkom Komadinom zbog Milana Bandića Milanović je nazvao "neistinitim provokacijama na koje ne treba nasjedati".
Pogledaj originalni članak

Odluku o odgodi stranačkih izbora do završetka kampanje za predsjedničke izbore donijelo je predsjedništvo. Istovremeno ulazimo u dva važna procesa, a politički prioritet idućih su nam mjeseci predsjednički izbori na kojima očekujemo pobjedu našeg kandidata Ive Josipovića - kazao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović danas u Čakovcu.

Napise o navodnom sukobu sa Zlatkom Komadinom zbog Milana Bandića nazvao je "neistinitim provokacijama na koje ne treba nasjedati".

O Bandićevim zaobilaženjima stranačkih konvencija kazao je:
- Bandić je član predsjedništva stranke, jako puno radi i dosta je zauzet. Ne mogu ga prozivati zbog toga što ne dolazi na konvencije - kazao je Milanović koji boravi u cjelodnevnom posjetu Međimurskoj županiji, a obići će općine u kojima je SDP na vlasti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

BT
bili-tartuf
16:22 25.09.2009.

ma kakovi Esdepe,...jedini normalni im je Bandic´...., a ostalima je najbolje...odtraktorisati do djerdapa !!..-:))

CH
Changi
12:35 25.09.2009.

Milanović vs Bandić, Komadina vs Milanović, Kosor vs Polančec, Kosor vs Hebrang...borba za vlast unutar stranaka, pa onda ko pobijedi, vlada ovim što je ostalo od Lijepe naše. Zapliće se Udbaško klupko, jer je 90% tih ljudi prošlo KOS i UDBA škole, Partijsku u Kumrovcu itd... Pogledajte što su radili i gdje su bili prije 90.-te. Na tim pozicijama nije se moglo biti bez partijske knjižice, a na malo ključnijim mjestima ni bez KOS i UDBA tečajeva....I sad čerupaju ostatke ostataka...... Stvarno je vrijeme za radikalne promjene, ne u vodećim strankama, nego u državi....

AB
abendblatt
11:59 25.09.2009.

Milanovic je opsjednut zeljom da vlada, ne nudi nista samo gleda kaj radi HDZ-e i olajava, podmece,stvara kaos i anarhiju, pokusava svim silama,obmanjivanjem javnosti napraviti nered i kaos, od Sabora je vec napravio kokosinjac.